- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- SSD kibeszélő
- Epson nyomtatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Screamer84
tag
Hát nem tom, lehet meg kéne próbálni teljesen kipucolni azt a drivert és felrakni 1 másikat.Viszont ha túlságosan melegszik, akkor kell az új hűtő! Előtte viszon próbáljátok a drivert és vegyétek le a ház oldalát, nehogy feleslegesen vegye azt a hűtőt.
Ja és lehet az újrazsírozás is segítene valamicskét a hőfokon!
[Szerkesztve] -
Genius007
őstag
Lehet a túlmelegedés miatt is !!!
Nekem annó volt egy MANLI 6600GT-m ( nyáron még .. ) és minden teszt lement meg minden ... max 85fok volt a vga ( gyári hütö kalap kaki volt , ujra pasztázás után is ..) De mondom nem olyan gázElinditottam a HL2 : Episode 1 -et és lám ... 10perc után villog a kép csikok meg minden
Még jo hogy a Riva Tuner ment a háttérbe ..nézem ... vga temp 124 fok
gyorsan ki is priteltem a kép is megvan még valahol ... De mind1 mert visszavittem és igyen kaptam rá egy Primecooler CU LED es hütöt ( itt vettem a PH! -n ) De korrekt kolléga volt mert látta hogy szar és szó nélkül adta rá a hütöt.. amugy BRASIL-tol vettem ..korrekt kölök
De ez most mind1 is .. a lényeg hogy az miatt is lehet ...
[Szerkesztve] -
Genius007
őstag
Ilyen hiba üzenetet énis kaptam
De én játék közbe ... és kilépett ...de nekem egy gép restartal megoldodott ..
De lehet a vinyod a ludas !
Mert nekem a régi $z@r f0$ vinyoval csinálta ( Samsung 160GB ) a végén megis halt a vinyoDe nem érdekel mert 1.5év gar. van még rá....1-2hét mulva meg jön az uj ..addig kértem kölcsön egyik havertol ( akitöl a net jön
) egy Samsung 120GB osat, és ezzel nem csinálta még ..pedig minden ugyan az szinte
Remélem tudtam segiteni -
Genius007
őstag
Na akkor pontositsunk
/ MoonDoom /
Na végeztem egy kis mérést
TimeĐemo
1024x768 minden maxon szürök nélkül 140fps
1024x768 minden maxon szürökkel 135fps
1280x1024 minden maxon szürök nélkül 120fps
1280x1024 minden maxon szürökkel 90fps
Ebböl is látszik mennyit számit 1280x1024-be ha szürések is be vannak nyomva ..
Szoval én igy nyomom most !
1280x1024 minden csont maxon 2x szürö meg élsimitás.. igy nekem de_dust2 mapon CT/T kezdön 110fps körül van , mikor nagy a harc, alacsonyan szálnak a stukkerekmeg a granyok, akkor esik le 40fps -re amit már azért észre lehet venni..
De átlag mikor szaladgálok olyan 70-80fps körül van ...
Csak nekem azért is van máshogy ez mert ugye szar a netem ( mikor nem, elméletileg 2hét és jo lesz , de ez most mind1 ) és felmegy a ping az egekbe ..átlag pingem 70, de mivel ugrál 60-220 között , igy 200ping körül erösen akadozok ...szoval olyan mintha a gép miatt lenne , közbe meg a net miatt ... na ezért is mondtam hogy nagyon le esik néha ....
[Szerkesztve] -
-
C^^
őstag
Jo, hogy jeleztel, mert mar el is felejtettem.
Meg volt a teljes KODIAK scene, vol1 tol vol5ig + source 1 + 2, de az a particiom formazva lett
A movie depojarol [link] is leszedte a regieket, de CSMOVIE-n fennvan. (tudom hogy nem kerdezte senki, leultem, csak ha esetleg valakit erdekelne...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest