Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ratpack
újonc
köszi az infót akkor ez bonyolultabb lesz a gépen csak corel van (munkahelyi gép)
Esetleg van valami videó hogyan lehetne akkor ezt ps-be vagy hogy akkor pontosan mi a neve ennek a technikának? Elvileg a kép amit küldtem az corelbe keszült azt mondták, de akkor lehet használtak hozzá még valamit. -
Ratpack
újonc
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy a mellékelt képen láthatóan,hogy lehet így át alakítani egy fotót ?
probáltam ezt a halftone technikát de az nem az, próbáltam 1 bit es fekete fehér képpé alakítani és ott a raszter beallításoknál babrálni de úgy sem lesz ilyen részletes mint a képen.válaszokat előre is köszi
(Jelenleg 14% nál megáll a kép feltöltés, talán később feltudom tölteni)
-
Ratpack
újonc
Sziasztok újabb problémám lenne !
A következő a helyzet : a képen látható repülő részletet úgy kéne megcsinálnom ahogy a felette lévő szöveg van (sablonként lesz kivágva) de sajnos a repülő csak kontúrral készült , nincs vastagsága, hiába állítom feljebb a vonal vastagságot a sablon vágó gép azt még ugyan úgy hajszálvékony vonalnak érzékeli. Hogy tudom ezt megoldani anélkül hogy a gépet újra keljen rajzolni? -
Ratpack
újonc
-
Ratpack
újonc
Sziasztok olyan problémám lenne hogy lehet e betű vastagságot állítani anélkül hogy bármi más torzulna?
úgy értem pl hogy adott 60mm magas 7mm vastag betű és 1cm a betűk közti távolság és az O betű átmérője 36mm, ezt így nem tudom megszerkeszteni mert valami mindig torzul vagy az O lesz 34-33mm vagy a betűk közti távolság lesz más stb stb. eddig sikerült úgy hogy minden stimmel de a betű vastagság az 10mm.
Válaszotokat előre is köszönőm !
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest