Új hozzászólás Aktív témák
-
Corel(King)
csendes tag
Bocsi a majd nem egyforma két üzenetért, csak szerkeszteni szerettem volna.
-
Corel(King)
csendes tag
Dexter!
Nagyon szépen köszönöm a tippet. A megoldás tökéletesen működik és nagyon nagy segítség és nem is bonyolult.
Mivel nem specifikáltam le pontosan az előző beírásban az egész feladatot így fárasztanálak egy kis kiegészítésével:
Tehát a print merge abban az esetben működik, ha van egy megszerkesztett grafikám és abba beszúrom a mezőket. A nyomtatásnál kiválasztom a kilövési formát és kész is vagyok.
A probléma akkor keletkezik, ha úgy szeretném elkészíteni a grafikát, hogy egy filébe legyen (egy oldalon) mondjuk 50 db. Ekkor hiába szúrom a mezőt (mint a neve is mutatja) csak a különböző oldalakon lesz más adat benne.
Tehát ha egyszerre szeretnék megszerkeszteni, egy oldalon különböző alakú grafikákat, amit sorszámozni kell és egy nyomtatásba kiküldeni, azt nem sikerült megoldanom.
Gondolj pl: egy puzzle hátulján a darabok meg sorszámozására.
Ha esetleg még így se teljesen érthető, amit szeretnék és látsz esélyt az esetleges megoldásra akkor küldök emailbe egy manuálisan elkészített filét.
Még egyszer köszönöm szépen a gyors és hatásos segítséget. -
Corel(King)
csendes tag
Dexter!
Nagyon szépen köszönöm a tippet. A megoldás tökéletesen működik és nagyon nagy segítség és nem is bonyolult.
Mivel nem specifikáltam le pontosan az előző beírásban az egész feladatot így fárasztanálak egy kis kiegészítésével:
Tehát a print merge abban az esetben működik, ha van egy megszerkesztett grafikám és abba beszúrom a mezőket. A nyomtatásnál kiválasztom a kilövési formát és kész is vagyok.
A probléma akkor keletkezik, ha úgy szeretném elkészíteni a grafikát, hogy egy filébe legyen (egy oldalon) mondjuk 50 db. Ekkor hiába szúrom a mezőt (mint a neve is mutatja) csak a különböző oldalakon lesz más adat benne.
Tehát ha egyszerre szeretnék megszerkeszteni, egy oldalon különböző alakú grafikákat, amit sorszámozni kell és egy nyomtatásba kiküldeni, azt nem sikerült megoldanom. Ha esetleg még így se teljesen érthető, amit szeretnék és látsz esélyt az esetleges megoldásra akkor küldök emailbe egy manuálisan elkészített filét.
Még egyszer köszönöm szépen a gyors és hatásos segítséget. -
Corel(King)
csendes tag
A következő problémába ütköztem a CorelDrawban:
A feladat a következő:
A CorelDrawban van egy ábra, ebből 50 db helyezkedik el az oldalon. Ezen két sor szerepel. Azt kell megoldani, hogy a feliratok különbözőek legyenek úgy hogy ezeket a feliratokat egy Excel tábla tartalmazza, és innen vegye automatikusan. Hasonlóan a Word körlevél funkciójához. Ezen kívül kell rá egy automata sorszámozás.
Tehát pl: Egy konferencia résztvevőinek kitűzőjét kell elkészíteni, úgy hogy a forrás adatok Excelben álnak rendelkezésre és egyedi sorszámot kap mindegyik kitűző.
A copy+paste, újra gépelni és társai nem megoldások.
Szoftver környezet: Windows XP Prof HUN, CorelDraw 11 HUN, Microsoft Office Prof. E 2003 HUN.
A segítségeket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest