- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Hali.
Ki tudna engem valaki segíteni egy szívességgel?
Adott ez a műszaki rajz. (Technical drawing)
Erről kéne nekem bal alsó szemből nézeti kép 1:1-es méretarányban nyomtatható formában. Szóval, hogy ha kinyomtatom, akkor az ábra pont akkora legyen, mint a valódi radiátor. Kivágáshoz/furatokhoz kéne sablonnak.
Előre is köszönöm.
-
TESCO-Zsömle
titán
Üdv.
Van itt valaki, aki tudna segíteni? Adott egy nem valós cucc, amiről elég sok kép van, és azok alapján a lehető legtöbb méret kéne nekem leszednem. Meg akarom építeni a makettjét, és tudom mennyire el tud rontani egy makettet, ha az arányok nem tökéletesek.
Az is segítség, ha valaki elmagyarázza / dob egy tutorialt, hogy ez hogy működik, akkor magam megcsinálom, de szájbarágós legyen, mert még nem dolgoztam Corel-lel.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest