Hirdetés
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Gaming notebook topik
- ASRock lapok általában
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
válasz
Dexter68 #383 üzenetére
Keblemre!
Akkor ezek szerint te is rajzoltál még a Corel 2.0 -vel is?
P1-100Mhz -en, 8MB ram mellett nekem volt szerencsém hozzá. Nagyon gyorsan kevés tudott lenni a ram hozzá. Akarom mondani: álomgép lehetett fénykorában.
Érdekességképpen ez még nem kezelte a Ctrl+C, Ctrl+V illetve Ctrl+X kombókat. Helyette olyan OS/2 -szerű Shift+Ins, Shift+Del -szerűség volt. -
Pacák
senior tag
Emberek, hol tartunk most verzószámok terén?
Most a cégnél a 11 -es van meg Mac -re. PC -s verzió is van valahová megvéve, csak más területen (nem a grafikán) használják szerencsére.
PC -n a 2.0 is volt a kezem alatt, de igazán a 4.0, 5.0 volt az, amin megtanultam anno. Igen, volt olyan, csak ott még asszem nyakatekert módon a Shift+Ins ill. a Ctrl+Ins volt a Ctrl+C ill. a Ctrl+V.A 9.0 volt ott az utolsó,a mit láttam.
Csak azért kérdezem, mert a az exportnál az eps -t következetesen pixelesen exportálja a 11 -es verzió Mac -en. Lehet, hogy ez még egy nem létező feature ebben a változatban?Vonalas eps export csak pár verzóval arrébb van?
[Szerkesztve] -
Pacák
senior tag
válasz
Dexter68 #304 üzenetére
Effektív munka..
Amikor kénytelen vagyok Corelből kivenni valamit, szembesülök vele, hogy csak pixeles eps -t tud exportálni. Egy vonalas program nem vonalas eps -t ment.
Mától adobe illustrator formátumba mentem a cuccot. Onnan meg átteszem eps -be. Azt már megeszi minden: Freehand, Photshop, Quark, Illustrator meg még kismillió dolog. És erre csak ma jöttem rá, mikor kínomban elkezdtem tallózni az egyetlen példény corel draw -ban, ami megvan nálunk Mac -re.
Nálunk is szanaszét futnak a grafikusok, mikor kiderül, hogy egy ügyfél corelben küldi az anyagát. De már én is csak ős PC -s koromból emlékszem az alapjaira.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Docker konténerizálás
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest