Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
válasz
Dexter68
üzenetére
Keblemre!

Akkor ezek szerint te is rajzoltál még a Corel 2.0 -vel is?
P1-100Mhz -en, 8MB ram mellett nekem volt szerencsém hozzá. Nagyon gyorsan kevés tudott lenni a ram hozzá. Akarom mondani: álomgép lehetett fénykorában.
Érdekességképpen ez még nem kezelte a Ctrl+C, Ctrl+V illetve Ctrl+X kombókat. Helyette olyan OS/2 -szerű Shift+Ins, Shift+Del -szerűség volt. -
Pacák
senior tag
Emberek, hol tartunk most verzószámok terén?
Most a cégnél a 11 -es van meg Mac -re. PC -s verzió is van valahová megvéve, csak más területen (nem a grafikán) használják szerencsére.
PC -n a 2.0 is volt a kezem alatt, de igazán a 4.0, 5.0 volt az, amin megtanultam anno. Igen, volt olyan, csak ott még asszem nyakatekert módon a Shift+Ins ill. a Ctrl+Ins volt a Ctrl+C ill. a Ctrl+V.
A 9.0 volt ott az utolsó,a mit láttam.
Csak azért kérdezem, mert a az exportnál az eps -t következetesen pixelesen exportálja a 11 -es verzió Mac -en. Lehet, hogy ez még egy nem létező feature ebben a változatban?
Vonalas eps export csak pár verzóval arrébb van?
[Szerkesztve] -
Pacák
senior tag
válasz
Dexter68
üzenetére
Effektív munka..
Amikor kénytelen vagyok Corelből kivenni valamit, szembesülök vele, hogy csak pixeles eps -t tud exportálni. Egy vonalas program nem vonalas eps -t ment.
Mától adobe illustrator formátumba mentem a cuccot. Onnan meg átteszem eps -be. Azt már megeszi minden: Freehand, Photshop, Quark, Illustrator meg még kismillió dolog. És erre csak ma jöttem rá, mikor kínomban elkezdtem tallózni az egyetlen példény corel draw -ban, ami megvan nálunk Mac -re.
Nálunk is szanaszét futnak a grafikusok, mikor kiderül, hogy egy ügyfél corelben küldi az anyagát. De már én is csak ős PC -s koromból emlékszem az alapjaira.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Philips LCD és LED TV-k
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vonalas eps export csak pár verzóval arrébb van?