- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Monitor hiba topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
válasz
Dexter68 #383 üzenetére
Keblemre!
Akkor ezek szerint te is rajzoltál még a Corel 2.0 -vel is?
P1-100Mhz -en, 8MB ram mellett nekem volt szerencsém hozzá. Nagyon gyorsan kevés tudott lenni a ram hozzá. Akarom mondani: álomgép lehetett fénykorában.
Érdekességképpen ez még nem kezelte a Ctrl+C, Ctrl+V illetve Ctrl+X kombókat. Helyette olyan OS/2 -szerű Shift+Ins, Shift+Del -szerűség volt. -
Pacák
senior tag
Emberek, hol tartunk most verzószámok terén?
Most a cégnél a 11 -es van meg Mac -re. PC -s verzió is van valahová megvéve, csak más területen (nem a grafikán) használják szerencsére.
PC -n a 2.0 is volt a kezem alatt, de igazán a 4.0, 5.0 volt az, amin megtanultam anno. Igen, volt olyan, csak ott még asszem nyakatekert módon a Shift+Ins ill. a Ctrl+Ins volt a Ctrl+C ill. a Ctrl+V.A 9.0 volt ott az utolsó,a mit láttam.
Csak azért kérdezem, mert a az exportnál az eps -t következetesen pixelesen exportálja a 11 -es verzió Mac -en. Lehet, hogy ez még egy nem létező feature ebben a változatban?Vonalas eps export csak pár verzóval arrébb van?
[Szerkesztve] -
Pacák
senior tag
válasz
Dexter68 #304 üzenetére
Effektív munka..
Amikor kénytelen vagyok Corelből kivenni valamit, szembesülök vele, hogy csak pixeles eps -t tud exportálni. Egy vonalas program nem vonalas eps -t ment.
Mától adobe illustrator formátumba mentem a cuccot. Onnan meg átteszem eps -be. Azt már megeszi minden: Freehand, Photshop, Quark, Illustrator meg még kismillió dolog. És erre csak ma jöttem rá, mikor kínomban elkezdtem tallózni az egyetlen példény corel draw -ban, ami megvan nálunk Mac -re.
Nálunk is szanaszét futnak a grafikusok, mikor kiderül, hogy egy ügyfél corelben küldi az anyagát. De már én is csak ős PC -s koromból emlékszem az alapjaira.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Monitor hiba topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen routert?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Végleg leállnak az Anthem szerverei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest