Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszönöm Mester, igazán gyors volt!
A válasz e-mailben elég szerencsétlenül fogalmaztam. (Késő van már...) Tehát a plexi vastagsága 12 mm, s ezt a feliratot szeretném belegravíroztatni, a lehető legszebben (lézerrel), lehetőség szerint gömbölyded betűkkel. Ezt elvállalod-e, s ha igen, mennyiért?
A plexit méretre vágva jövő héten oda is tudnám adni.
-
törölt tag
Sziasztok!
A segítségetek szeretném kérni CorelDraw-ban!
Egy 10,2 x 2,6 cm-es téglalap közepébe kellene beírni azt, hogy Tullius', SWGothe betütípussal, 36-os méretben, a "Tulliu" szakaszra pedig egy 14,5 pontos betűközt tenni.
Egy üveg sört fel tudok ajánlani annak, aki ez megcsinálja. Egy gravírozási művelethez kell, ilyen formában kéri a cég a "grafikát", de én még nem is láttam Corelt.
Azt mondták, az a lényeg, hogy Corel-ben legyen, s vektoros legyen...Word-ben készen van, a dokumentumot és a betütípust természetesen el tudom küldeni. Kérem, aki tud, segítsen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged