Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszönöm Mester, igazán gyors volt!

A válasz e-mailben elég szerencsétlenül fogalmaztam. (Késő van már...) Tehát a plexi vastagsága 12 mm, s ezt a feliratot szeretném belegravíroztatni, a lehető legszebben (lézerrel), lehetőség szerint gömbölyded betűkkel. Ezt elvállalod-e, s ha igen, mennyiért?

A plexit méretre vágva jövő héten oda is tudnám adni.

-
törölt tag
Sziasztok!
A segítségetek szeretném kérni CorelDraw-ban!
Egy 10,2 x 2,6 cm-es téglalap közepébe kellene beírni azt, hogy Tullius', SWGothe betütípussal, 36-os méretben, a "Tulliu" szakaszra pedig egy 14,5 pontos betűközt tenni.
Egy üveg sört fel tudok ajánlani annak, aki ez megcsinálja. Egy gravírozási művelethez kell, ilyen formában kéri a cég a "grafikát", de én még nem is láttam Corelt.

Azt mondták, az a lényeg, hogy Corel-ben legyen, s vektoros legyen...Word-ben készen van, a dokumentumot és a betütípust természetesen el tudom küldeni. Kérem, aki tud, segítsen!

Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Androidos fejegységek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- További aktív témák...
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest