Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Raspberry Pi
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csillik.s
csendes tag
Előbb elírtam a RadmonD-t az RomanD lenne.Bocsi
-
csillik.s
csendes tag
Köszi a segítséget!
Közben felmerült még egy probléma!Bemásoja a fontokat bár nem mindegyiket de amelyiket bemásolta abból ,is csak keveset jelenít meg.Vagy ha megjeleníti akkor vagy tudom használni vagy nem azt a betűtipust.Pl.: a Radmon D fontot bemásolja és tudom is használni a Serpentin Blog fontot bemásolja a corelba ki is tudom keresni mert megjeleníti de nem tudom a szöveget erre a fontra átváltani!!!Mi lehet a baj??? -
csillik.s
csendes tag
Segítséget kérnék!!!
Corel draw x4-em van.A régi gépemen Xp van és arra a gond nélkül tudtam fontkészleteket feltölteni.Vettem egy laptop-ot amin Vista Business van a régi gépre meg az új Win7-et rakattam fel és a corel x4-be nem tudok új fontokat betelepíteni,pedig ugyan azokat a fontokat szeretném feltelepíteni.Mi lehet az oka?Tud-e vki ebben segíteni?Már sok mindent kipróbáltunk de semmire nem haladtunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Raspberry Pi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Linux Mint
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen videókártyát?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Lenovo ThinkPad 40AF dokkoló kiárusítás! Csak 25.000 Ft / szett
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest