Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bernie84
csendes tag
Sziasztok!
Most használom kb először a Corelt, és sajnos van egy csomó problémám. Kérlek segítsetek, mert nyomdába kell küldenem lassan a kiadványt.
Szóval a problémáim:
Hol kell beállítani hogy milyen színmódban van a dokumenteum?
Amikor importálok egy képet, annak teljesen más színe lesz mint amilyen valójában.
Ha megnyitom az image adjusment labban (amit nem tudom h mire valo) akkor helyes a színe.
Ha valamit leöntök egy bizonyos CMYK színnel, annak sem olyan a színe mint lennie kéne.
Amikor kiexportálom pl PDF -be, akkor sem tartja meg a színeket. Mit lehet ezekkel tenni?
Már teljesen el vagyok keseredve. Azért váltottam erre a PhotoShopból mert vektorgrafikus és azt hittem hogy jpbb, de abban legalább ha megadom egy színnek a CMYK kódját, akkor az a szín is jelenik meg.
A fő probléma az, hogy vannak bizonyos képeim meg bizonyos színkódjaim amiket használnom kell és ezeknek elvileg ugyanaz a színük. Csak amikor megnyitom, akkor teljesen más. Próbálkoztam azzal hogy áttettem a képeket Bitmapsbe, aztán átváltottam a módjukat mondjuk RGB-be, kicsit segített, de még mindig nem az igazi....Kérlek segítsetek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óra topik
- Ingatlanos topic!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest