Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzolika
aktív tag
A további beállításokban (az angolban nem tudom mi a neve) tudod a tizedesjegyet pont/vesszõ között állítani. Legalábbis még win7-nél lehetett.
Vagy használsz angol billentyûzetkiosztást (én azt szoktam corelben).
A gondot az okozza, hogy a magyar billentyûzetnél a numpadon vesszô lesz, nem pont, a corel meg pontot vár a tizedesjegyhez.
Nekem pont a fordítottja volt a bajom, amikor magyar winre álltam át angol helyettMegszoktam hogy pontot írok, de neki vesszõ kellett volna, az angol billentyûzetkiosztásnál meg nem az volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest