- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adrienne69
csendes tag
Szia Met!
Megpróbálom leírni. Homokfújáshoz matricákat szoktam kivágatni plotterrel, amin vagy egy kép vagy szöveg van. Egy képet sem egyszerű hibátlanul felragasztani pl. egy borospohárra, de egy szöveget szinte lehetetlen szépen. Egy egyenes falú pohárral persze nincs gond, de egy borospohárra vagy söröskehelyre lehetetlen. Például ha valaki a pohár szájához kér szöveget körben, az csak akkor megy fel, ha több helyen bevagdosom a matricát alul, de akkor elcsúszik betű. Vagy egy kerek formát (pl. labdát) , hogy ragasztasz fel, hogy ne ovális legyen a végeredmény?
Tehát az lenne a kérdésem, hogy ha van egy adott poharam, akkor a szöveget vagy a képet, hogy kell megszerkeszteni a Corelben, anélkül, hogy össze-vissza kelljen vagdosnom a matricát? Gondolom le kell mérni a pohár kerületét alul- felül stb., de hogy lesz ebből olyan matricám, ami pontosan ráfekszik a pohárra? Remélem most érthetőbb voltam. Tudom, hogy van ilyen effektus a corelben, de nem tudom, hogy kell használni. Tudnál segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hobby elektronika
- Synology NAS
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR) (ELKELT)
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest