Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi hardvert villantott a Xiaomi Pad 7S Pro
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nocere
csendes tag
Az a gáz, hogy semmi ilyet nem tettem! Egyszerűen gondolt egyet ez dög, és nem nyit meg néhány fájlt! Ez egy 1044 oldalas könyv. 110 fájlból áll. Mind kép. Ebből a száztízből nem nyit meg négyet. De amikor ezt a melót elkezdtem, akkor már volt egy ilyen szarozása. Akkor - nem tudom mitől - rendbe jött. (Újra installáltam a Corelt). Van olyan vélemény is, hogy a win7 szarakodik. De akkor máshol, más progikban miért nincs gond?
A corel 12-vel sohasem volt bajom. Ezzel szar 13-mal meg van... Nem tudom mi a f@szt csináljak...
Köszi, hogy próbáltok segíteni...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest