- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorka+
csendes tag
válasz
Dexter68 #177 üzenetére
kedves Dexter,
megint jövök a hülye kérdéseimmel. Az történt, hogy megvan már a Distiller nevű program. És próbáltam vele megnyitni a ps. fájlomat. Csakhogy nem sikerült. Mivel egyből elkezd belőle pdf-et csinálni, de az 30 perc alatt nem sikerült neki, úgyhogy inkább bezártam az egészet, mert felidegesített.
Nem hittem hogy egy ilyen kis ps. ekkora gondot tud okozni. Én azt hittem hogy ez sokkal könnyebben megy. Ugyanis a postscript fájlokról én úgy tudom hogy azok mindennel kompatibilisak, exportálhatóak, importálhatóak, azt csinálhat az ember vele amit akar, erre meg kiderül, hogy utólag meg sem tudom nézni. És ha importálható, akkor miért nem tudja a corel sem beimportálni. Ezt nekem magas
Distillerhez nem értek, most látok ilyet először, de ha egyszerűen el tudod mondani az instrukciókat hogy mit csináljak hogy megnyissa a ps-emet, akkor lécci írd le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 3
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óvodások homokozója
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest