Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorka+
csendes tag
válasz
Dexter68 #177 üzenetére
kedves Dexter,
megint jövök a hülye kérdéseimmel. Az történt, hogy megvan már a Distiller nevű program. És próbáltam vele megnyitni a ps. fájlomat. Csakhogy nem sikerült. Mivel egyből elkezd belőle pdf-et csinálni, de az 30 perc alatt nem sikerült neki, úgyhogy inkább bezártam az egészet, mert felidegesített.
Nem hittem hogy egy ilyen kis ps. ekkora gondot tud okozni. Én azt hittem hogy ez sokkal könnyebben megy. Ugyanis a postscript fájlokról én úgy tudom hogy azok mindennel kompatibilisak, exportálhatóak, importálhatóak, azt csinálhat az ember vele amit akar, erre meg kiderül, hogy utólag meg sem tudom nézni. És ha importálható, akkor miért nem tudja a corel sem beimportálni. Ezt nekem magas
Distillerhez nem értek, most látok ilyet először, de ha egyszerűen el tudod mondani az instrukciókat hogy mit csináljak hogy megnyissa a ps-emet, akkor lécci írd le.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Synology NAS
- Láncfűrész topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- iPhone topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jogász topic
- További aktív témák...
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest