Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Tervezzen neked chipet a Samsung!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Raspberry Pi
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzolika
aktív tag
Én is erre gondoltam, az Advanced / Print production / Output preview menüre. Erre írtam hogy nem mindig mutatja jól a végeredményt. Sokszor nekem is úgy mutatja, hogy ki van hagyva a fekete, de a filmen/lemezen mégsem lesz.
Ha az Acrobatban letörlöd a fekete objektumot a háttérrõl, megmarad alatta a háttérszín. Tehát fizikailag nem úgy rakja bele a file-ba, hogy fehér van alatta. Ha fehér marad a helyén, akkor a pdf tényleg szar.
Mivel kompozit pdf-et küldesz a nyomdába, a végsõ színrebontást az õ rippjük végzi. Ha ez megfelelõen van beállítva, akkor is alatta hagyja a 100% fekete alatt a háttérszínt, ha nem teszel mindent manuálisan overprintre. Szóval lehet nem a te készülékedben (vagy a Corelben) van a hiba...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Tervezzen neked chipet a Samsung!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bizarr babával és gigateleppel futott be a OnePlus ásza
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Endgame Gear gamer egerek /XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete)/
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest