Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Picur65
csendes tag
Köszi mindenkinek az adatokat és infokat.
Így már megvan az eist: Intel Speedstep Technology - ezt már állítottam ki-be de nem csinált semmit. Ahogy mondod Ribi a manuális vcore állítás után nem működik.
Az általatok beírt vcore értékek gondolom orthos alatt terhelve értendők. Akkor viszont nekem ezek nagyon magas számok, a pb5-e-plus talán nem is tud ennyit kipréselni magából, elég nagy a vdrop és nagyon melege lenne a gépnek is. -
Picur65
csendes tag
Neked viszont majdnem olyan alaplapod van mint nekem, akkor itt megint nem értem, neked miért nem a C1E a szorzó állítás (CPU configuration menüben)
Valaki segítsen ki, milyen néven találom meg az eist-t? Lehet hogy az auto fesz állítás (hívjuk akárhogy is) be van kapcsolva ha a vcore auto-n van, de ha én állítom be, akkor nincs auto fesz állítás ? -
Stalker-2572
veterán
Alapon nem tesztelgettem sokat, de azt is vedd figyelembe, hogy ez 2x small fft teszt, ami legalább 10 fokkal dúrvább, mint pl a blend / superpi. És a venti sincs közvetlenül rajta a procin. Ja és még csak félig van lepolírozva
ps.: 2,8Ghz-es ereménnyel nem nagyon lehet összevetni, mert ahhoz meg eleve kevesebb fesz is kell.
[Szerkesztve] -
priti
addikt
Ribi én arra gondoltam, hogy a májkrémszoft el kezd arra alapozva ''fejleszteni'' , hogy többmagos a proci és a végén kidob egy olyan vistát, hogy egymagos procival bedobok egy kv-t meg egy krémest mire feláll a gép, abban nem is reménykedtem egy pillanatig sem, hogy majd egycsapásra megváltja a világot és pű de gyors lesz minden, hiszen neki az a dolga hogy muszáj legyen megvenni az új procit és virágozzon a kártell. ugyan-ugyan kis naív, még megvan benned a hit , hogy élnek emberek akik azt hiszik, hogy a vista jobb lesz? behhe, ne aggódj nem rémítettél meg
-
-
Aktív témák
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Üzleti vita és megbeszélés
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2520M I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest