- Milyen TV-t vegyek?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
Picur65
csendes tag
Köszi mindenkinek az adatokat és infokat.
Így már megvan az eist: Intel Speedstep Technology - ezt már állítottam ki-be de nem csinált semmit. Ahogy mondod Ribi a manuális vcore állítás után nem működik.
Az általatok beírt vcore értékek gondolom orthos alatt terhelve értendők. Akkor viszont nekem ezek nagyon magas számok, a pb5-e-plus talán nem is tud ennyit kipréselni magából, elég nagy a vdrop és nagyon melege lenne a gépnek is. -
Picur65
csendes tag
Neked viszont majdnem olyan alaplapod van mint nekem, akkor itt megint nem értem, neked miért nem a C1E a szorzó állítás (CPU configuration menüben)
Valaki segítsen ki, milyen néven találom meg az eist-t? Lehet hogy az auto fesz állítás (hívjuk akárhogy is) be van kapcsolva ha a vcore auto-n van, de ha én állítom be, akkor nincs auto fesz állítás ? -
Stalker-2572
veterán
Alapon nem tesztelgettem sokat, de azt is vedd figyelembe, hogy ez 2x small fft teszt, ami legalább 10 fokkal dúrvább, mint pl a blend / superpi. És a venti sincs közvetlenül rajta a procin. Ja és még csak félig van lepolírozva
ps.: 2,8Ghz-es ereménnyel nem nagyon lehet összevetni, mert ahhoz meg eleve kevesebb fesz is kell.
[Szerkesztve] -
priti
addikt
Ribi én arra gondoltam, hogy a májkrémszoft el kezd arra alapozva ''fejleszteni'' , hogy többmagos a proci és a végén kidob egy olyan vistát, hogy egymagos procival bedobok egy kv-t meg egy krémest mire feláll a gép, abban nem is reménykedtem egy pillanatig sem, hogy majd egycsapásra megváltja a világot és pű de gyors lesz minden, hiszen neki az a dolga hogy muszáj legyen megvenni az új procit és virágozzon a kártell. ugyan-ugyan kis naív, még megvan benned a hit , hogy élnek emberek akik azt hiszik, hogy a vista jobb lesz? behhe, ne aggódj nem rémítettél meg
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest