Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
afterburner_
őstag
válasz
westlake
üzenetére
hat ha adsz helyette valamit felolem viheted
hiaba fixelek, mar probaltam mindent nem tudom emg mit kellene, minden beallitas offon vana biosban aminek offon kell lennie, a cpu microcode update az be van kapcoslva de mas nem... és most pl 1.33xx V-t kap így van meg az 1.3V terhelve.
1.6V-vel talán talán bejön a 3600, de ott is ha tesztelek erosebben akkor mar ujraindul...
memoriaval is ekkorat szivok hogy nem meg csak 900-on masnak a geil ultrai mennek cl4-ben szépen 900-on
enyem az sem 900-at cl5-ös leglassabb időzítésekkel birja éppenhogy, 2.3Vnal hiaba hutom a memeket mar minden órajelen hibazik a primeben, 2.2-n hűtve megy de ott is ha nem hűtöm akkor egy idő utan felforr és jönnek a hibák..sőt a lapban 370 felett nincs post ha akarmiylen lassúra allitom a memek időzítését csak spd-ben hajlando elindulni!
ha visszaosztom mint a franc akkor sem, csak spd-ben van post...egyszerűen mar szetverem a gépet ott tartok
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- VoIP telefonálás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Eredeti játékok OFF topik
- Futás, futópályák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-9700 Processor, 12M Cache, 4.70 GHz
- Eladó egy Intel i7 7800x
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
hiaba fixelek, mar probaltam mindent nem tudom emg mit kellene, minden beallitas offon vana biosban aminek offon kell lennie, a cpu microcode update az be van kapcoslva de mas nem... és most pl 1.33xx V-t kap így van meg az 1.3V terhelve.