Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen videókártyát?
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- Monitorkalibráló eszközök
- Androidos fejegységek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
törölt tag
fenébe....

Nálam is valós fesz. értékekkel ment. Bár még az új lappal nem játszottam, nem volt kedvem
De nem hinném, hogy jobb lenne, max pár MHz emelkedés volna, ennyit tud a CPU. Viszont nekem nem kellett poírozni, mert felfekszik a proci a hűtőre elég jól.
az a pár fok nálam nem segítene. És utána nehéz a boltba beszámíttatni, vagy eladni egy warranty void CPU-t.
Aktív témák
Aktív témák
- Battlefield 6
- Formula-1
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen videókártyát?
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De nem hinném, hogy jobb lenne, max pár MHz emelkedés volna, ennyit tud a CPU. Viszont nekem nem kellett poírozni, mert felfekszik a proci a hűtőre elég jól.
az a pár fok nálam nem segítene. És utána nehéz a boltba beszámíttatni, vagy eladni egy warranty void CPU-t.