Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pityeszka
őstag
Sziasztok.
Az E6750 alapfeszültsége 1.350V(ugye ennyi).Biosban 1.2375V van beállítva nekem és 3.2-re van húzva a proci.Cpu-Z szerint 1.208V-ot kap terhelve.Hogyan mehet ilyen alacsony feszen?
-
pityeszka
őstag
válasz
pityeszka
üzenetére
Én fasz vmit tuti nem jól csináltam délelőtt,pfff na mind1.Sikerült rábírnom a néccázra,sztem a procifeszt nem jól állítottam be
Adtam neki 1.3V-ot 8*400-on,ramok alapon,2.1V.Nyomtam kicsi orthost,nem vártam tovább,majd holnap.
Kérdésem,hogy menne alapfeszen így??Mem időzítésekkel lehet-e játszani??problémám: orthos alatt felment 50°C-ra is hőm,nem sok?
Ősember: köszönöm a linkeket,tényleg

-
pityeszka
őstag
Nemhagyott nyugodni a dolog
Beállítottam mindent ahogyan az a bibliában meg van írva,de a szorzót levettem 7-re.Így viszi a 400-as FSB-t 1.125V mellett.CPU-z szerint ennyit kap.Ramok 800-on,2.1V-al(5-5-5-18).Na most mondja meg valaki,hogy 8x xorzón miért nem megy?!!Holnap megnézem így mennyi a max FSB,ma már nem érdekel -
pityeszka
őstag
válasz
Anthony28
üzenetére
Beállítottam azokat az értékeket amiket leírtál!!Már 400-as fsb-nél sem boot-ol 1.5V-al
Próbáltam visszább venni az fsb-ből,de inkább hagytam mert 385-nél sem bootolt,ramok megkapták a 2.1 voltot!!Nemértem,lehet egy frissebb BIOS megoldaná a problémát vagy az nem befolyásol ilyesmit??? -
pityeszka
őstag
válasz
pityeszka
üzenetére
Próbáltam ezeket a beállításokat,de itt már nem boot-ol a gép

CPU RATING CONTROL: MANUAL 8
FSB FREQUENCY: 400 Mhz
Pcie Frequency: 100 Mhz
DRAM Frequency: 800 Mhz
DRAM Timing Control: manual
5-5-5-18 többi auto
DRAM Static Read Control: Enabled
DRAM Dynamic Write Control: Enabled
Transaction Booster Auto
Clock Over-Charging Mode Auto
CPU Spread Spectrum Disabled
PCIE Spread Spectrum Disabled
CPU Voltage: 1.375
CPU Voltage Reference 0.63x
CPU Voltage Damper Enabled
CPU PLL Voltage auto
DRAM Voltage 1.8
FSB Termination Voltage auto
North Bridge Voltage auto
North Bridge Voltage Reference autoCPU Configuration
C1E Support enabled
Max CPUID Value Limit Disabled
Vanderpool Technology enabled
CPU TM Function enabled
Execute Disable Bit enabled
PECI enabled -
pityeszka
őstag
Sziasztok,
elkellne egy kis segítség
Procim nem akarja a 400fsb-t nem tom miért!!Adtam neki kicsi feszt,de ekkor sem volt hajlandó.Lehet valamit roxul csináltam 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Adtam neki 1.3V-ot 8*400-on,ramok alapon,2.1V.Nyomtam 

No de sebaj,ettől még fut bármi csak a GT-m akartam kihajtani ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)