Hirdetés
- Projektor topic
- ASUS blog: hőmérséklet-csökkentés a gamer notebookokban
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- OLED TV topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
Új hozzászólás Aktív témák
-
fobee000
tag
Srácok nem tudja valaki hogyan lehetne abit ab9 déli hídjának feszültséget emelni? Mert a biosban úgy látom erre nincs lehetőség

-
fobee000
tag
válasz
Superman
üzenetére
Hát nemtom a lap topikjában kérdezősködtél már? Mert nekem nem ilyen lapom van és az én bios-omban ram termination feszültség nem is szerepel, mint ahogy a déli hídnak sem tudok feszt adni. Én átadom a szót a kollégáknak, ők többet tudnak az ilyesmiről. Az én cuccaim is Giannitól származnak de szerencsére nincs problémám velük.
-
fobee000
tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Meglehet
Emlékszem kiscsikó koromban én is nyitottam tök feleslegesen új totyikot, utána felvilágosítottak 
-
fobee000
tag
Bios upgrade completed-->400-on elsőre nem akar indulni, déli hídnak kéne valahogy feszt adni
De hogy 
-
fobee000
tag
Na asszem lassan nekiülök bios-t frissíteni

-
fobee000
tag
-
fobee000
tag
Kaptam egy infót, miszerint ha az abit ab9-en frissítek bios-t, azután lehet még tovább fogja bírni a tuningot. Most a gyári bios van(még
) fent. Lehet ebben valami?
Bár ha jól tom déli híd feszültségét nem nagyon lehet piszkálni a gyári biosban, legalábbis ilyen opcióval nem találkoztam. -
fobee000
tag
Okéé
-
fobee000
tag
Jáá ezt is megértem hogy csaknem másfél év után ''lelkes újonc'' lettem
Bár az elmúlt időben nem nagyon pazaroltam a szót az igaz 
-
fobee000
tag
Everest 4.0-át seriallal még valaki??

-
fobee000
tag
Lehet mákom van, ezelőtt egy 2800+-os Athlon 64-em volt, bár azt nem birtam húzni csak 13%-ot, az sem melegedett abszolút. Mondjuk mióta gépem van azóta nem használok a házon oldallemezeket, mert ha egyszer megfő benne a levegő utána nem nagyon akar az onnan visszahűlni..

-
fobee000
tag
-
fobee000
tag
Üdv! Nekem is e6420-am van gyári hűtővel, 8x368-on 35 fok a proci alapjáraton, mondjuk nincs fent a ház egyik oldala se
Nemtom a tiéd miért melegszik ennyire, lehet jobban kéne szellőztetni a házikót
A 3 hűtő talán érne valamit, mondjuk pont ott kell normális huzatot csinálni, elől be a levegőt, a prociről meg szívni elfelé a meleget amerre csak lehet. Mondjuk nálam ez még külön kategória lesz ha felrakom az oldallemezeket, mert ha a vinyókról jön elölről a levege azt egy az egybe szipákolja majd be magának a 8800gts, szóval ez így nem a legjobb
A prociról meg jelenleg a táp is szívja a meleget, ez sem a legjobb megoldás, nekem is kell majd venti, bár már másik ház beszerzése is folyamatban van, ha összejön. 
[Szerkesztve] -
fobee000
tag
Akarom mondani elírtam, ICH80-nak max adható fesz 1,7 volt, 1,5 az alap, mch-nak meg 1,25 az alap az nekem most 1,35-ön megy. ICH-t felraktam 1,6-ra, procit 1,475-re de így sem indult el 400-on.Most egyenlőre hagyom, marad 368-as felállás, mert 370-en is lefagy játék alatt. Aztán majd ha lesz valami hűtőm megint előveszem a témát.

-
fobee000
tag
Na akkor ezek szerint nekem is jön a második menet, mert eddig a déli híd feszültségét nem nagyon bántottam, max 1,5-ről 1,55-re. Abit ab9-nél is biztonságosnak mondható az 1,75 V ha esetleg úgy alakulna? Mert kéne valami hűtés féle, akkor nyugodtabb lennék

-
fobee000
tag
Nekem is ilyesmi a helyzet. Északi hídra dobni kéne egy aktív hűtőt mert ez a heatpipe-os passzív nekem nem igazán tetszik, mert elég meleg, nagyobb feszültséget meg már nem tudok adni mert nincs olyan opció
A procinak meg megint csak nem akarok nagyobb feszt adni gyári hűtővel, szóval szerintem marad 370-es fsb aztán majdcsak ''eltengődök'' vele valahogy 
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- OpenWRT topic
- Projektor topic
- ASUS blog: hőmérséklet-csökkentés a gamer notebookokban
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- PNY XLR8 CS3140 M.2 NVMe 4.Gen 1TB SSD
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Emlékszem kiscsikó koromban én is nyitottam tök feleslegesen új totyikot, utána felvilágosítottak

Bár az elmúlt időben nem nagyon pazaroltam a szót az igaz
A prociról meg jelenleg a táp is szívja a meleget, ez sem a legjobb megoldás, nekem is kell majd venti, bár már másik ház beszerzése is folyamatban van, ha összejön.