Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
s1ru2
aktív tag
E8200, 2.66on tök alapon, 1,200V, nem álítottam semmit. Én is sokallom Xigmatek 1283 900-950es fordulaton az alaplapra dúgva, de ha 12oltos ágba dúgom akkor is csak 1-2 fokot nyom le. 39 alá nem akar menni. Pedig RC690 ben is van szellőzés. Lehet h sok a paszta rajta ? Rátoltam az összeset amit adtak hozzá, mert a mnual azt ajánlotta. MOndjuk volt benne bőven. Azért választottam ezt a hűtőt mert néhol vízhűtésnek a szintjével veszi fel a versenyt... Lehet h leszedm és felteszem újra meglesem h mi is van ott. mert sztem 10-15 fokkal hűvösebbnek kéne lennie. Idle- ben elvileg 30 alatt kéne lennie
itt egy kis teszt. -
s1ru2
aktív tag
Van vmi program amivel megbízhatóan tudom nézni, h hány fokos a procim ? Mert alaplapom szenzora szerint 24 max 30, Everest szerint 51-51 fok a két mag üresjáratban is. E8200, Xigmatek 1283al, CM690 házban, 21,5-24 fok a szobában
Jah és még vmi hamár kérdeztem. Memókat tudom valamivel tesztelni, h stabilak-e a az adott órajelen ?
-
s1ru2
aktív tag
HI! Lehet h nem ide tartozik akérdés akkor bocsánat. e6750 el szeretnék eljutni 3,5 körülig. Milyen jó "léges" hűtőt ajánlanátok rá ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- EA Sports WRC '23
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Hálózati / IP kamera
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Peugeot, Citroën topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 M4 16GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
itt egy kis
Azért még ha vkinek van más nyugodtan mondja el.