Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- VR topik
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anthony28
őstag
válasz
Zé_Mester
üzenetére
Ja ja...elírtam.
Láttam a hírdetésedbe írtad valakinek hogy 1,7V orthos/prime95 stabil a procid léghűtéssel... milyen léghűtéssel sikerült ezt elérned?Screenshot-ot tudsz küldeni az 1,7V milyen mhz-en és hőfokkal sikerült elérned normál körülmények között léghűtéssel?
Csak azért mert az én léghűtésemnél jobb nem nagyon van tekintve hogy csak a Scythe Infinity-n 3db Noiseblocker SX2 van ami 128m3/h fúj a bordákra.E melett még 7db nagy teljesítményű venti forog 2500rpm környékén a házban...olyan cúg van a toronyházamban hogy a 4db vinyómat 20-23 fok körüli üzemi hőmérsékleten tartják a ventik..Na már most az E6850-et 3960mhz 1,536V-nél normál átlagos hétköznapi használat mellett, ehhez hozzátartozik hogy zárt házban,szobában, 25p alatt prime95 után 75-77 fokosak a magok, ezért is lennék kíváncsi neked 1,7V-nél milyen léghűtéssel sikerül a prime95-öt stabilan futtatni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Anno 117: Pax Romana teszt
- Autós topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen videókártyát?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 12. nap: Viewfinder
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OTP Bank topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak azért mert az én léghűtésemnél jobb nem nagyon van tekintve hogy csak a Scythe Infinity-n 3db Noiseblocker SX2 van ami 128m3/h fúj a bordákra.E melett még 7db nagy teljesítményű venti forog 2500rpm környékén a házban...olyan cúg van a toronyházamban hogy a 4db vinyómat 20-23 fok körüli üzemi hőmérsékleten tartják a ventik..Na már most az E6850-et 3960mhz 1,536V-nél normál átlagos hétköznapi használat mellett, ehhez hozzátartozik hogy zárt házban,szobában, 25p alatt prime95 után 75-77 fokosak a magok, ezért is lennék kíváncsi neked 1,7V-nél milyen léghűtéssel sikerül a prime95-öt stabilan futtatni.