- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple MacBook
- Milyen processzort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Tavaszi hardvernyitány
Új hozzászólás Aktív témák
-
iWm.Solyom
tag
Hali emberek, ma Copperhead tulajdonos lettem

Sajnos az első élményeim az egérrel háááát hogy is mondjam elég rosszak voltak... First Edition van ráirva, és sajnos meg is látszik
Firmware hibás volt sajnos, és a legujabb firmwarek frissitése után sem javult meg (6.13 és 6.14e/g -vel csak a gombok müködtek... nem mozdult a kurzor ha mozgattam
) egy még nagyon korai firmwarrel működésre birtam, csak nem müködik a 4-5-6-7-es gomb sajna.... De ! Ez az egér mint valami álom, a szenvedések után kiprobáltam játékban, és bizony kegyetlen
olyanokat lehet vele rántani
Halápontos ráadásul.
Én ezek után mégis ajánlom, állitolag ami már nem First Edition az már minden szempontbol tökéletes... hát sajnos csak én szivtam meg
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- Fogyjunk le!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - OFF topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Iqos cigaretta
- PlayStation 5
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- További aktív témák...
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer használt monitor
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Firmware hibás volt sajnos, és a legujabb firmwarek frissitése után sem javult meg (6.13 és 6.14e/g -vel csak a gombok müködtek... nem mozdult a kurzor ha mozgattam