- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen széket vegyek?
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oxi
aktív tag
Döglöttnek tűnik ez a topik...

-
Oxi
aktív tag
A többiek, amiket itthon találtam:

Ak-100 Silicone, zacsis szilikon, Aero-700, Thermalright Paste, MX-1, Arctic Silver 5.
-
Oxi
aktív tag
Utóbbi közelről:

-
Oxi
aktív tag
Az újonc, amit még ki sem próbáltam: Coollaboratory Metal Pad:

Ennél kiküszöbölték a Liquid Pro aluminium felületekkel való inkompatibilitását. Magyarán: bármilyen anyagú hűtő alá használható.
-
Oxi
aktív tag
A klasszikus Coollaboratory Liquid Pro:

-
Oxi
aktív tag
Ezt a topikot egy másik helyen lezajlott parázs vita miatt kerestem meg.
Mivel itt nem találtam számszerű adatot a Coollaboratory teljesítményéről, ezért erőt véve lustaságomon, megkísérlem adatokkal és tényekkel alátámasztani a termékkel kapcsolatos, több éves használat közben kialakult véleményemet.
Bemérek néhány pasztát a saját konfigomon és közlöm az eredményeket.Van egy olyan tárgyam, ami a ph-n senkinek: egy polírozott kupakú C2D 6600-ra Coollaboratory közvetítésével felhelyezett polírozott Thermalright hűtő. Ez a kombó már több mint kilenc hónapja lett összeszerelve.
A napokban szétszedem.
Ha tudom
. Az itt megjelent vélemények szerint ezt a műveletet az alkatrészek nem élik túl komoly károsodás nélkül. Majd meglátjuk... 
Kezdjük az elején: a szereplőkkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Házimozi belépő szinten
- Cyberpunk 2077
- Vezetékes FEJhallgatók
- Napelem
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- További aktív témák...
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A napokban szétszedem.
Ha tudom
. Az itt megjelent vélemények szerint ezt a műveletet az alkatrészek nem élik túl komoly károsodás nélkül. Majd meglátjuk...