- Bemutatkoztak az Arctic P Pro Reverse sorozatú, "tükrözött" légkavarói
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen széket vegyek?
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen videókártyát?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Aktív témák
-
gergo666
tag
válasz
YoungOld #108 üzenetére
1. Előre nem lehet 8 cm-es ventit sajna, mivel nincs mihez fogatni, a hűtést csak a vinyó kerettel lehet megoldani. Így ha előre a gyárin kívűl plusz venti kell, akkor ahhoz keretet kell venni.... Ez van.
2. Az a gond a dologgal, hogy én nem raktározom a házakat, csak továbbadom, így nem szoktam előre tárolni őket, meg persze nem veszek csak úgy bizonytalan találkozók miatt.
Egyébként a házat a nyugatihoz közel a Lehel téren tudnád átvenni. A kocsit én se tudom sajna megoldani. Így hát asszem nem én leszek sajnos a te embered. Bár ha oda tudsz jönni a lehel térre, akkor dobj mailt, és a részleteket megbeszéljük...
Aktív témák
- MSI Cyborg 15 A13V gamer laptop (garis) - PS5 beszámolok!
- Saeco Exprelia EVO I Szervizelve I Patika állapot I Automata tejeskancsó I Garancia I Beszámítás
- GAMER PC - Ryzen 7 5700x, RTX 3070 Founders, 32 gb RAM
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest