- Milyen egeret válasszak?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Nem áramtalanítom csak simán windowsal leállítás. De próbáltam úgy is, hogy bekapcs beállítom 3-asra a 6-os skálán és kikpacsolom a főkapcoslóval még a win7 betöltése előtt és ugyanúgy elfelejti. Próbáltam a tápban másik helyre átrakni, másik molex kábellel, de ugyanez. Nekem olyan érzésem van, mintha a vezérlő nem kapna állandó tápot, de ez meg azért mond ellent, mert volt, hogy alaplapot is cseréltem, sőt tápot is, de utána mégse felejtette el a beállított fokozatot. Szerintem a vezérlő ment tönkre, de hátha a CM hivatalos helpdesk már halott ilyet. Most megoldom egy Y kábellel, amit az alaplapra kötök és onnan vezérlek.
Jó lenne tudni, hogy a fokozatot milyen módon tárolja el a vezérlője, mert akkor ott meg is lehetne találni a hibát, de ötletem sincs...
Új hozzászólás Aktív témák

- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Spórolós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Részletre elérhető , BankMentes lehetőség Dell Alienware AW3225QF 31.6 4K QD OLED Gaming Monitor
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest