- Felfüggesztette egyes memóriakártyáinak forgalmazását a Sony
- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- Apple MacBook
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Felfüggesztette egyes memóriakártyáinak forgalmazását a Sony
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
CM Hungary
üzenetére
Ezzel vitatkoznék... Leszabályozva is közepes a 352 CM, a ventiket pedig nem szabályozva egyenesen hangos. Na most ez egy elviekben hangszigetelt háztól több mint szégyen.
A kábel menedzsment is igen szegényes, kb. az RC 450 példáját követtek vele, 13 mm csak a tálca és a hátlap között távolság, ami nem sok. A hátlapot úgy kell ráerőltetni, ha kábeleket szándékozna valaki oda elrejteni.
A vinyó blokk jobb oldalán található csavarokat csak úgy lehet becsavarozni, ha az egész HDD blokk ki van szedve. Elvetélt ötlet, nem tudom ki tervezte... A ház talpán egy nagyon vékony gumis alátét van, a tetőlemez gyenge és zörög az oldala is, ami szintén szégyenteles egy hangszigetelt háztól.
Lényegében az N200 alapjaira épül szinte az egész, csak kibélelték szivaccsal. Én nem vagyok tőle elragadtatva.
Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest