Új hozzászólás Aktív témák
-
renato
aktív tag
jó, ez mind oké, az enyémre is felment úgy ahogy, de ez a patent kábé annyira biztos, mint az, hogy hullarészegen nem hányom szét az agyam.
pl. azok a műanyag pöckök nagyon gagyi minőségűek, ránézésre is, kivitelezésre is.
nálam a lefogató pöckök közül egy már nem is tölti be funkcióját olyan erősen mint a többi, ez kézzel is érezhető.lehet a giga p35 lapoknál szopás felrakni, de attól a hűtő rögzítése ugyanolyan bóvli megoldás. ennél még a régi intel 478-as keretes leszoritósdi' is ezerszer jobb volt.
-
renato
aktív tag
nah sikerült az e8400-at röpke 20 perc alatt beszerelni, ami a tx2-ő patentszar megoldását ismerve csoda.
viszont annyira szar ez a hűtő, hogy még az órajeleket sem merem elkezdeni piszkálni, inkább holnap megyek és veszek gyors egy Mugen 2-őt.komolyan... vicc. jó lenne ez a tx2 is, de bazze, annyira gagyi a rögzítés fejem fogom, hogy ilyet anno ennyi pénzért hogy adhattak el.
-
renato
aktív tag
válasz
elfelejtette #3434 üzenetére
jsjs, meglepődtem anno amikor csak ki akartam pucolni a hűtőt, hogy mennyire nehezen tudtam visszarakni. azóta megfogadtam, hogy soha többet nem szedem le, ha meg igen akkor már más megy fel helyette. sajnos másra most proci+vga csere mellett nicns pénzem így szopás elég nézek ismét...
-
renato
aktív tag
válasz
elfelejtette #3432 üzenetére
köszi neked is, kíváncsi leszek, hogy megy majd az enyém. elég sokat fogok szopni a hűtővel, rühellem a tx2 rögzítős módszerét, tök gagyi és nekem egyszer már épp elég volt le és visszarakni... :/
-
renato
aktív tag
e2180 volt eddig a lapomban, 3,2 Ghz-re húzva, most egy e8400-est tervezek venni, ezt szeretném minimum 3,6-ig húzni. (elvileg ezt alapfeszen tudnia kellene) elég lesz erre is a hyper tx2?
később vennék egy komolyabb hűtőt, amivel aztán jó lenne 4 Ghz körül 24/7-ben nyomatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest