- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
- Melyik tápegységet vegyem?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házi hangfal építés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
renato
aktív tag
jó, ez mind oké, az enyémre is felment úgy ahogy, de ez a patent kábé annyira biztos, mint az, hogy hullarészegen nem hányom szét az agyam.
pl. azok a műanyag pöckök nagyon gagyi minőségűek, ránézésre is, kivitelezésre is.
nálam a lefogató pöckök közül egy már nem is tölti be funkcióját olyan erősen mint a többi, ez kézzel is érezhető.lehet a giga p35 lapoknál szopás felrakni, de attól a hűtő rögzítése ugyanolyan bóvli megoldás. ennél még a régi intel 478-as keretes leszoritósdi' is ezerszer jobb volt.
-
renato
aktív tag
nah sikerült az e8400-at röpke 20 perc alatt beszerelni, ami a tx2-ő patentszar megoldását ismerve csoda.
viszont annyira szar ez a hűtő, hogy még az órajeleket sem merem elkezdeni piszkálni, inkább holnap megyek és veszek gyors egy Mugen 2-őt.komolyan... vicc. jó lenne ez a tx2 is, de bazze, annyira gagyi a rögzítés fejem fogom, hogy ilyet anno ennyi pénzért hogy adhattak el.
-
renato
aktív tag
válasz
elfelejtette
üzenetére
jsjs, meglepődtem anno amikor csak ki akartam pucolni a hűtőt, hogy mennyire nehezen tudtam visszarakni. azóta megfogadtam, hogy soha többet nem szedem le, ha meg igen akkor már más megy fel helyette. sajnos másra most proci+vga csere mellett nicns pénzem így szopás elég nézek ismét...

-
renato
aktív tag
válasz
elfelejtette
üzenetére
köszi neked is, kíváncsi leszek, hogy megy majd az enyém. elég sokat fogok szopni a hűtővel, rühellem a tx2 rögzítős módszerét, tök gagyi és nekem egyszer már épp elég volt le és visszarakni... :/
-
renato
aktív tag
e2180 volt eddig a lapomban, 3,2 Ghz-re húzva, most egy e8400-est tervezek venni, ezt szeretném minimum 3,6-ig húzni. (elvileg ezt alapfeszen tudnia kellene) elég lesz erre is a hyper tx2?
később vennék egy komolyabb hűtőt, amivel aztán jó lenne 4 Ghz körül 24/7-ben nyomatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bloodborne (PS4)
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Eladó 2db Pixel 7
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest