Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubis_9
addikt
TA-861-es Asus házam van. Semmilyen hűzventi nincs benne.
[link]
Zaj... Hát igen. Kényes kérdés. Eddig mindenki azt mondtad, hogy max fordulaton semmilyen hangja nincs. Ezen felbuzdulva kikapcsoltam a Q-fan-t és úgy indítottam maximális 1900-as fordulaton a gépet. De azzal a lendülettlel már léptem is vissza a BIOS-ba, hogy újra engedélyezzem a Q-fan-t. Szerintem kicsit nagy hangja van úgy, legalábbis nagyobb mint vártam.(bár talán csak én vagyok túl vájtfülű) Q-fan performance-szal 1400-1500-at pörög ha nincs annyira terhelve, így alig hallható. És hűt is. Így tökéletes.
[Szerkesztve] -
Speed®
titán
Nem a hűtőre írtam..az teljesen rendben van.
Arra írtam, amit először beírtam, majd később kitöröltem. Tivi ismételten bámulatosan tartalmas hsz.eire reagáltam, de aztán rájöttem, hogy nem kell ban miatta..
hagyjuk..
Tivi32 Sok mindent nem értesz, pedig már el lett magyarázva párszor..
A hyperTX árában ma a legjobb hűtő amit lehet venni, egy U8-120 után is bőven elegendő hűtési teljesítménnyel bír. Persze passzívan ez nem visz el egy húzott procit
[Szerkesztve] -
(Bundás)
addikt
Pf, hát erre nem lehet okosat mondani.
A ventilátora nem szívja ki a meleget, mivel a hűtőre van szerelve, legfeljebb hátraköpi és ha van rés kiszáll a levegő hátul, vagy fel a tápba.
Kéményhatást így nem nem tudsz elérni, maximum ha a ventilátorát a ház hátuljára szereled, ekkor ''passzívan'' menne a hűtésed, csak megfelelő mennyiségű levegő beáramlását, helyét is biztosítani kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest