- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
McCoy
tag
válasz
FlasH-BacK #12 üzenetére
Hatástalan, azokat is próbáltam, 4x-es agp-n fast writes és sideband adressing nélkül se ment!
-
McCoy
tag
Tudom a hiba okát, a Connect3D 9600-as karik nem kompatibilisek az Abit Nf7-es alaplapokkal, ne is próbáld meg oldani, nem lehet, 8x-os agp-n rögtön fagy, 4x-esen késöbb de fagy, most cseréltem haverommal, a connect3d kari az ő chaintech via kt 400-as lapjában már rendesen megy (driver kellett neki), az ő saphire kártyája meg nálam megy rendesen, sajna ez van
énis megdöbbentem
-
McCoy
tag
Hellosztok, van 1 ien karim, az én Abit NF7-es alaplapom állandóan fagyott, haver asus a7n8x-x alaplapjában semmi baja nem volt, és most másik haveromnál van 1 Chaintech alaplapban, ott meg nem fagy, de republic commando-nál villog fekete-fehéren a kép, 4.11-es catalyst van ott rajta, mi lehet a gond???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Suzuki topik
- Lexus, Toyota topik
- Építő/felújító topik
- Motoros topic
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- 15" Workstation és vegyes Lenovo Thinkpad 8-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest