- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.zatya
csendes tag
Nálunk mind2 hibátlanul működik
-
TommyY2
tag
Sziasztok!
Úgy látom teljesen leállt a fórum (ez azt jelezné, hogy nem jött be ez a típus, vagy minden OK vele?).
Terveztem egy ilyen TAB vételét, mivel tudja azt, amire szükségem van.
Nagyon sokan írtátok, hogy elég silány az összerakása (az érintőpanel elválik a kerettől, stb). Ezen felül használható darab, érdemes megvenni, vagy tud esetleg valaki ennél jobbat (esetleg kicsit magasabb árért)?
Szoftveresen mennyire lehet buherálni (root, egyedi rom, stb.), valamint ha szükséges, visszaállítani az eredeti állapotba (pl. recovery mentés-visszaállítás).
Nagyon várom valaki "szakértő" hozzászólását.
gaben1117: Az Asus Transformer tf101 dokkolóval mennyibe kerülhet? Azon csak Android 3.0 van, nem lehet ez gond? Egyébként ez hány éves termék lehet?
Köszönettel:
TommyY
-
gaben1117
senior tag
válasz
delbarta #162 üzenetére
Én az első 10.1-est néztem. Azon gondolkodom nagyon. Külsőre az amúgy is borzasztóan tetszik, vagy pedig egy Asus Transformer tf101 dokkolóval (lehet nagyon jó áron kapni már). Teljesítményben nem hiszem, hogy annyira lemaradna a Tegra 2 a Novum mögött. Szóval nem tudom, majd csak eldöntöm egyszer!
-
delbarta
senior tag
válasz
gaben1117 #160 üzenetére
Nekem volt 9.7 ips, millió bajom volt vele, volt a kezemben a novum is, de össze sem hasonlíthatók a tab2 10.1-el felhasználói élményben, szóval aki megteheti inkább vegyen akár használtan is samut ha nem akar kínlódni állandóan a problémákkal (amik biztosan lesznek).
-
gaben1117
senior tag
Eléggé meghalt a fórum. Tervezem, hogy a januárban érkező szállítmányból veszek egyet. De még nagy a dilemma. Lehet inkább egy picit használt Galaxy Tab 10.1-re kéne beruházni. Vélemények?
-
Sifre
senior tag
válasz
trinitronka #158 üzenetére
Mindenképpen a szervizbe! A bolt is oda küldené, úgyhogy meg lehet spórolni egy szintet a folyamatban.
-
trinitronka
tag
Pár napos hasznàlat utàn a ki-be gomb beragadt.Szervìzbe vagy a boltba küldjem??
-
Andre90
tag
Üdv!
Olvasom ezt a sok negatív kritikát, és úgy éreztem, hogy a tisztánlátás végett nekem is le kell írnom a tapasztalataimat. 5 napja van meg a gép, és eddig hibátlanul működik. Nincsen semmilyen látható ragasztás elválás, sem kamera gond, a gép nagyon gyors és szuperül teszi a dolgát. Az mondjuk számomra is furcsa, hogy ha tölteni akarom, akkor mindenáron bekapcsol a gép, remélhetőleg ezt egy későbbi szoftverben javítják, de egyáltalán nem zavaró a dolog. A gyári böngésző pedig feltelepített Flash Playerrel nagyon szépen megjeleníti a flash tartalmakat.
Üdv: András
-
pigster
senior tag
válasz
eramama01 #153 üzenetére
Ezek szerint a kamera hiba sem egyedi (gondolom olyanoknak is van, akik nem írnak a fórumra).
Te is vettél 65 ezer Ft-ért egy szart. Nekem ugyanez volt, szerencsére én jóval Karácsony előtt kipróbáltam, és kiderült, hogy nem jó.
Ne próbálj semmit buherálni, csak az idődet pazarolod. Jópofa: 65 ezer Ft, és még nézzek utána, töltsem le, próbáljam ki. Adják 80-ért inkább, de működjön. Nekem sem működött a kamera. Visszaküldtem és jó sokára visszakaptam a pénzt.
Inkább veszek majd én is egy Samsungot. Drágább, de legalább nem jön szét a ragasztás... -
adamka16
őstag
válasz
eramama01 #153 üzenetére
semmit. hibás szállítmányt kaptak a forgalmazók és egy csomót visszavittek gariztatni. szinte minden fórum ezzel van tele, hogy mindenki csak szidja. én is szemezgettem vele, de január végén lesz következő szállítmány addig nem is szeretnék várni, meg aztán 65eért már elvárnám, hogy össze legyen rakva valahogy. viszont hardvere nagyon ott van...
-
eramama01
csendes tag
karácsonyra vásárolt concorde novum tabon nem működik a kamera.ilyenkor mit tegyek?mivel nem értek a gépekhez,nem szeretném,hogy lerázzanak egy laza magyarázattal!
-
rolywrx
tag
válasz
trinitronka #150 üzenetére
Ahogy BeLac írta, nekem is ez segített a WIFI gondokon.
Remélem Neked is megoldja. -
BeLac
tag
válasz
trinitronka #147 üzenetére
Itt van a hivatalos rom és a leírás is a telepítésről.
ConCorde [link]Az én Wi-Fi-m is nagyon jó. 3 betonfalon túl is 30 dB a jelszintem.
Üdv:.
-
rolywrx
tag
válasz
trinitronka #147 üzenetére
A ma este a szilváé, de holnap jelentkezem.
-
rolywrx
tag
válasz
trinitronka #145 üzenetére
Nem gari vesztés. Hivatalos rom a concorde oldalarol. Linkeljem ha gep elott leszek? Van hozza leiras is. Szivesen segitek, ha tudok
-
rolywrx
tag
válasz
trinitronka #141 üzenetére
Lejárt a szerk. idő és telóról vagyok.
Nekem a Wifi gondokat egy ROM újrahúzás oldotta meg.
Egy próbát megér. -
rolywrx
tag
Próbáltam finoman fogalmazni, ha már karácsony van, és nem felhúzni magam.
A forgalmazói fórumon már jeleztem h a saját 2. példányom épp teljesen feladta a harcot.
Az első az helyből cserés volt...
Foglalkozom HW cuccokkal, próbálok pozitívan hozzáállni, de valóban bosszantó.Trinitronka:
Nekem a Wifi-je meglepően jó volt. Android telók és a Dell Latitude között vhol. Sajna csak VOLT... -
pigster
senior tag
válasz
trinitronka #141 üzenetére
A lányodat ez biztosan megnyugtatja:
Vannak vele gondok, de reméljük a Concorde megoldja ezeket. -
trinitronka
tag
-
trinitronka
tag
Egy kalap fos a wifije.Nincs tapasztalatom milyen lehet az előző IPS-nek,de ha erre azt írják sokkal jobb akkor annak nem is volt .1 méterre ülök a routertől a másik szobába ,egy fal választ el és a jel minimális. Összesen kettő azaz kettő wifit talált ugyanakkor a samsung okos telóm ugyanott 16 ,azaz tizenhat wifi kapcsolatot talált (lakótelepen lakom).Háááát, az egész NOVUM a maga 64 ezer forintjával elmehet a ..........Qvára dühös vagyok,mert karácsonyi ajándéknak szántam a lányomnak és sorolhatnám tovább a sz@rságait.
-
rolywrx
tag
Az inkább egy Concorde IPS Plus-hoz hasonlít.
A Novum kvázi egy ráncfelvarrása ezeknek a gépeknek. Sokkal erősebb WIFI. Erősebb akksi. Gyárilag 4.1Vannak vele gondok, de reméljük a Concorde megoldja ezeket.
Új szállítmány elvileg valóban a 3. hétre várható. Én is azt várom.
-
Bélaaaa
őstag
válasz
adamka16 #135 üzenetére
Az aTAB 9.7 IPS-e kb. 5000-el olcsóbb, és ugyanez belül...
-
adamka16
őstag
Lehet kapni még egyáltalán valahol ezt a tabletet? Valahol olvastam, hogy ezzel az első szériával elég sok probléma volt/van, a következő szállítmány meg valamikor január végén érkezik. Érdemes addig várni vagy inkább keressek egy másik megfelelő tabletet ennek a helyére?
-
Andre90
tag
Hali!
Holnap készülök átvenni a Novumomat. A kérdésem az lenne, hogy le tudnátok írni milyen tipikus hibákra figyeljek átvételkor? A kijelző "elállását" a fedlaptól könnyű észrevenni?Üdv: André
-
buta29030
tag
Legalább látja, aki ilyet szeretne venni, hogy vigyázzon vele. Ez pont egy szakmai fórumba való.
Egyetértek! Ha én ezeket olvastam volna amikor a vásárlást terveztem, messze elkerültem volna a Concorde termékeket. És jól is tettem volna! Egyébként ami a saját fórumán megy ennek a tabletnek, az kriminális. A buta ember minden szinonimája megtalálható a cég képviseletében megszólaló embereknek: össze-vissza hazudozás, sértődékenység és arrogancia. Nemsemmi emberek jöttek össze ott. És még nekik áll feljebb. A szakmai és a vásárlókkal szembeni alázatnak a szikráját sem tapasztalni. Ez a mai magyarország. Ezt egy mondjuk német kereskedőnek ha elmesélnéd, igen bután nézne rád. Nem hinné el. Azt mondaná, ilyen nincs. Pedig sajnos van.
-
pigster
senior tag
Akkor ne olvasd!
Legalább látja, aki ilyet szeretne venni, hogy vigyázzon vele. Ez pont egy szakmai fórumba való. Ha te nem szeretnéd olvasni, akkor ne olvasd. Írd le milyen jó.
Még mindig benne van 65000 Forintom, amit nem kaptam vissza. Se tabom, se a pénz. A concorde fórumán a hozzáállás pedig egyszerűen szót sem érdemel. Addig vagy jó, amíg dicséred a cuccot, ha gond van, akkor persze kussolj.
Bizony, lehet, hogy még jő párszor le fogom írni... -
-
pigster
senior tag
válasz
monti0222w #128 üzenetére
Ez biztosan valami nagy okosság, de nem értem.
-
BeLac
tag
Szia !
Elvileg minden olyan hibát ami IPS pluszban volt azt kijavították a Novumban
Pl: gyenge Wi-Fi
Plusz saját tervezésű házat kapott és nem egy előre gyártott egyen házat.
Ezért is jelentkezett egy eddig elő nem forduló hiba a gyenge vagy rossz ragasztás.
Az elsőt én is cseréltettem, a sarkán szétnyílt. A másodiknál már nincs ilyen hiba. -
bipet
tag
Mindenki sídja de mi a konkrét hibája mindenkinek ez a ragasztás vagy vannak egyéb dolgok is?
A RAGASZTÁS AZ KONKRÉTAN A KÉPERNYŐ VAN SZARUL BERAKVA.
Három napon belül küldted vissza? -
pigster
senior tag
Annak ellenére, hogy már visszaküldtem egy hibás novumot és az árát még nem kaptam vissza, rendeltem egy másikat. Ami a concorde fórumán megy, abból viszont nem kérek, úgyhogy le is mondtam a másik megrendelést (bocsi 220volt).
Tanulság: soha többé concorde. -
bipet
tag
Sziasztok mi a különbség a novum és az ips plusz között
-
BeLac
tag
Szia !
Ez sajnos itt nem megy indítom a Dice Playert és ezt írja ki "video playback
sorry, this video cannot be played"Az MX Player eddig mindent vitt sőt a vob-ot is viszi.
Más: Most próbáltam rádugtam a tabra a vezeték nélküli billentyűzetem és egerem vevőjét és működik vele.
Nagyon szuper. Bill : Logitech K800 , Egér Logitech M705 -
Sifre
senior tag
Bocs, hogy belevau, én még csak tervezem a vásárlást, de próbáljátok meg a Dice Playert, telefonon csak azt használom és sok olyan kódolást visz hardveresen amit az MX Player csak szoftveresen.
-
BeLac
tag
válasz
buta29030 #117 üzenetére
Én az MX player -el játszottam le és bekapcsoltam benne a hardveres gyorsítást.
Az SD class10 32Gb kártyára én is csak darabokat raktam fel mert kíváncsi voltam hogy viszi-e.
7 db HD film sample-jét raktam a kártyára és egyikkel sem volt gond, sőt még a feliratot is vitte. -
buta29030
tag
Nézd, nekem van egy nagyon gyors külső XTB-os winchesterem, tele Blu-Ray MKV filmekkel. 10-ből kilenccel szaggat. Én ezt látom. Bemásolni, meg a FAT32-re formázott 16GB-os tárba úgyis csak 4GB-ot lehetne egyben bemásolni. De egy ilyen film átlagban 20 GB-os. Annyit megtettem, hogy az Avidemux-al kis darabot kivágtam és bemásoltam. Ott is szaggat. Tehát nem az USB sebességével van a gond. Egyébként pedig én nem onnan nézem a filmeket, hanem közvetlenül a tévémen. Én csak kipróbáltam. Szar. Tehát nem lehet arra biztatni embereket, hogy filmnézésre vegyék meg, mert arra aztán pont nem jó. Jó lehet internetezésre. Az Android miatt arra sem pont úgy, mint egy PC-nél. Ez az igazság, nem más.
Egyébként meg már belefáradtam én ebbe. Nem jövök már ebbe a topikba többet.
Szevasztok!
-
buta29030
tag
Köszi, megy!
(#114) tib78: Mondhatnám, hogy kifogtad, de inkább mást mondok. Beépített manus lehetsz. Ugyanis már mindenki tudja, hogy feljön a ragasztás, hogy nem ég minden led, hogy nem viszi az 1920-as HD-filmeket döccenő nélkül. És akkor ezek még csak a szériahibák. Van még egyéb más is. papíron jó a belsőrész, papíron jó az ár. A valóság az, hogy nem szabad megvenni. Pláne Karácsony előtt, pláne úgy, hogy nincsen cserekészülék, a pénzt meg nem akarják visszaadni csak 30 nap után. A valóság az, hogy volt két telefonos beszélgetésem, amiből meggyőződtem róla, hogy ez egy simlis cég. Én az életben nem fogok tőlük származó készüléket venni. Ez az ami ajánlható, nem az amit te írtál.
-
tib78
tag
Én is csak ajánlani tudom mindenkinek a készüléket, nálam remekül működik minden, ragasztási hiba sincs, filmeket is viszi. Egyedüli gondom,hogy fülhallgató nélkül kicsit halk, de még bőven jó. A wifi sokkal jobb, mint a hasonló kategóriájú készülékeknél. A játékok is kifogástalanul mennek.
-
BeLac
tag
válasz
buta29030 #106 üzenetére
Szia !
Egyszerre nyomd meg a "hangerő le" és a "ki/be" kapcsoló gombot és tartsd benyomva.
Mindaddig még meg nem jelenik az animáció, vagyis össze zsugorodik a képernyő és lesz egy fehér kerete mint a fényképeknek. Plusz tipikus exponálási hangjelenség is társul hozzá.Az én tabom most már jó és nagyon szuperül működik. Őrülök hogy kitartottam mellette.
-
zseller6
csendes tag
Sziasztok!
Most készülök venni egy tabletet és ebben az árkategóriában ez a legszimpatikusabb. Videókat nem nagyon találtam róla és kipróbálni sem tudom sehol, ezért az lenne a kérdésem, hogy hogy boldogul a komolyabb játékokkal mint pl.: dead trigger, shadow gun ? Akadás mentesen futnak rajta vagy darabos
néha akad ? -
buta29030
tag
OK, majd holnap újra beregisztrálok.
-
buta29030
tag
Ezt a bekapcsológomb- hangerő le képernyőkép-mentés dolgot én egyszerűen nem tudom megcsinálni. Van valami alkalmazás is erre esetleg? Olyasmire gondolok, mint a linuxban a fényképezőgép.
-
pigster
senior tag
válasz
buta29030 #99 üzenetére
Sajnos sok esetben fordul elő, hogy hibás Concorde Novum Tab készülékről olvasok. Sajnálom, hogy neked is problémát okoz a hibás Concorde Novum Tablet készülék. Én a hibás Concorde Novum Tab-ot visszaküldtem, és kértem vissza pénzt. Szerintem te is küldd vissza a hibás Concorde Novum Tab-ot.
Nem is tudom, mit gondolnak, hogy hibás Concorde Novum készülékeket hoznak forgalomba. -
pigster
senior tag
Sajnálom, hogy neked is problémát okoz a hibás Concorde Novum készülék. Sajnos sok esetben fordul elő, hogy hibás Concorde Novum Tablet készülékről olvasok. Én a hibás Concorde Novum Tab-ot visszaküldtem, és kértem vissza pénzt. Szerintem te is küldd vissza a hibás Concorde Novum-ot.
Nem is tudom, mit gondolnak, hogy hibás Concorde Novum Tablet készülékeket hoznak forgalomba. -
buta29030
tag
Nem olyan vészes pedig. Ha nincsen kisgyerek, szerintem elmegy. De én nem beszéllek sem rá, sem le. Egy biztos, ha én most készülnék venni és ilyeneket olvasnék, nem venném meg. És jól is tenném. Kiforratlan dolog ez. Majd egy év múlva meg lehet venni egy ilyet. Addigra talán már rendesen fognak működni.
-
buta29030
tag
Az enyémnek is az alsó hosszú oldalon feláll a fedlap. Úgytűnik, ez típushiba ennél a szériánál, mert még a honlapjukon is azt magyarázzák, hogy ez természetes dolog, meg hogy ez nem hiba, hanem tulajdonság. De. Szerintem hiba. Én nem viszem vissza miatta, mert nincsen kisgyerek a házba, csak én használom. Én meg tudok rá vigyázni.
Úgy emlékszem az Adobe Airt telepíteni kell, az ráteszi a flasht is.
-
BeLac
tag
Megkaptam a másik tabot, de sajnos itt is el áll a képernyő takaró előlap középen.
Ha vissza nyomom akkor ott marad egy pár percig.
Plusz hiányzik az Adobe Flash Player 11.1 a gépről.
Az előzőn még rajta volt és ment az oldal.
Erről ennyit! -
buta29030
tag
Érdekes, hogy még mindig nem aktiválták a nickemet a Concorde fórumán. Vajon miért nem?
-
buta29030
tag
Olvasom a Concorde Novum fórumát és egy linkelésből látom ám, hogy nemcsak a hu-s végű honlapjuk van, hanem még ez is.
-
pigster
senior tag
Probléma a Concorde Novum Tab készülékkel - probléma az Extreme Digital webáruházzal.
Én a saját hibás Concorde Novum Tab készülékemet visszaküldtem az edigitalhoz, kérve, hogy cseréljék ki a hibás Concorde Novum Tab-ot, mert ígérték és a weboldalon is fel volt tüntetve a dec. 7-i dátum az újabb szállítmány érkezésére. Azóta ez 12-ére módosult, és rengeteg hibát lehet olvasni a Concorde Novum Tab készülékről, így írtam emailt, hogy kérem vissza a hibás Concorde Novum Tab készülék árát.
Erre a pofátlan edigital azt írja, hogy 30 napos "átfutással" utalják vissza pénzt.
Eddig már jó pár százezer forintot elköltöttem az edigitalnál, de több nem lesz. Az Extreme Digtal tisztességtelenül jár el szerintem. Amíg minden rendben megy, addig nincs gond, csak akkor van probléma az edigital webáruházzal, ha probléma van, például egy hibás Concorde Novum Tab készülékkel.
Aki az extreme digital webáruházban szándékozik vásárolni Concorde Novum Tab készüléket, készüljön fel rá, hogy akár hibás készüléket is kaphat, és utána problémák adódnak az Extrem Digital webáruházzal is.Kulcsszavak: edigital, extreme digital, tisztességtelen, pofátlan, probléma, problémás, concorde novum, hiba, hibás, nem működik
-
buta29030
tag
Képzeljétek el, a hang-probléma nyomtalanul eltűnt.
Én ezt nemértem. Semmit sem csináltam ennek érdekében. Akkor vajon mitől? Olyan szép kristálytisztán szól most minden, hogy nem győzők benne gyönyörködni. Örülök neki nagyon, de egyben rejtélyesnek is találom.
-
buta29030
tag
válasz
monti0222w #88 üzenetére
Köszi!
-
buta29030
tag
válasz
monti0222w #85 üzenetére
Bekapcsoltam a szoftvereset is. Már nem találok olyan video-folyamot amit ne játszana le. Viszont a hangnál a DTS-t nem képes detektálni. Arra is van valami megoldásod?
-
buta29030
tag
válasz
monti0222w #82 üzenetére
Megpróbáltam. Ez jó!
Van amit nem visz el, de amit visz, azt legalább jól viszi. Érdekes, pedig ezt már kipróbáltam, csak akkor nem kapcsoltam be a hardveres rásegítést. Most örülgetek! Köszi!
-
buta29030
tag
válasz
monti0222w #82 üzenetére
köszi, megpróbálom!
-
buta29030
tag
Valamit félreértesz. Én nem bántom azt a céget. Csak a vacak termék, meg amit telefonon mondtak, azzal nagyon lejáratták magukat előttem. Meg azt hiszem, hogy ha visszaviszem és adnak egy másikat, azzal is csak csöbörből vödörbe jutok. Ahogy olvasgatok róla, az látszik, hogy zömében hibás volt ez a széria. Ki tudja a következő milyen lesz? A pénzvisszaadás sem menne könnyen. Ugye én egy boltban vettem, elvileg velük álok szerződéses jogviszonyban, (nem is írom tovább a részletezést). (Ezt már jó-előre mondta a szervizes, pedig nem is kérdeztem.) Szóval nekem ez a stílus olyan piacos kofa-stilusra emlékeztet: nem is itt vette, meg légkalapácsolnak mellettünk, nem hallani semmit abból amit hanghibaként mond, meg biztos a fejhallgatója a rossz, meg ez amúgy nem hifitorony, meg nem játssza le a filmet?, biztos azért, mert nem jó a film kódolása, másik kodek (CoDec) kellene, vagy mert nem jó lejátszót használ, vagy mert ... Szóval ez számomra undorító. A sárkányos piacon nem csinálták ezt anno. De bántani nem bántom őket. Csak valószínűleg én az életben nem fogok venni tőlük semmit és minden ismerősömet le fogom beszélni róla. De ez az én ügyem. Az ő viselkedésük, meg az ő ügyük. Felhúztam az orromat a telefonos reakciójukon. Persze lehet oda kellett volna mennem, és akkor mosolyogva, esetleg kérdezés nélkül adtak volna egy másikat. Nem tettem. Most nem tudok odamenni (mert beteg vagyok), postán meg nem küldök semmit sem. Nekem már tört össze a posta, vesztett el a posta, stb. Nem bízom már rájuk többet az értékemet. Meg-hát bízom abban, hogy ez a hang-probléma is rendeződhet szoftveresen, a többi nyűggel talán együtt tudok élni (kényszerből). Ha meg nem, majd ünnepek után elmegyek személyesen. Ha csak addig nem lesz világvége.
-
tycho
tag
válasz
buta29030 #76 üzenetére
Szia!
Különösebben nem feladatom, hogy védjem a Concorde-ot, egyelőre amúgy is csak nézelődöm tablet-ügyben, de mintha nem a negatív hozzászólások tűntek volna el, hanem a rootolás-sal kapcsolatos beszélgetés-rész, ami 3-4 napja folyt...
Üdv és jobb szerencsét tablet-ügyben.
tycho
-
buta29030
tag
A Concorde NOVUM-fórumán 11 lap volt. Mindet el is olvastam. Most csak 7 lap van. Túl sok negatív hozzászólás volt. Eltüntették. Szóval én komolyan kezdek aggódni. Ha nem lennék beteg, visszavinném és visszakérném a pénzt. Persze más tabletet sem tudnék venni itthon, mert ahogy olvasom a topikokat, mindegyikkel komoly bajok vannak. Egyszerűen túl korán vásároltam. Nincsenek még ezek a szarok kiforrva. De még a 100e fölöttiek sem. Azokkal is sok a gond. Szóval ezt megszívtam, de erősen!
-
buta29030
tag
Mondok még egy érdekeset. Ugye a csatlakozókat átrakták balról jobbra. Bravo. Csakhogy, így nem jó hozzá a billentyűzetes tok. Ráadásul van olyan alkalmazás, aminél nincs széles oldalas kép. Nekem például a MobileVOIP Cheap alkalmazás fontos, mert erre van előfizetésem. De miért is baj ez akkor? Mert a függőleges helyzetben úgy áll be (és csak-is úgy!), hogy a dugaszok alulra kerülnek. Természetesen a telefonáláshoz fülhallgatót használok, mert a saját hangszórója igencsak gyengécske hangerejű. (Ráadásul ugye nem akarom azt, hogy a beszélő partner visszahallja magát.) Szóval fekszem az ágyban, (mert beteg vagyok). Telefonálni szeretnék, de a bedugott fülhallgató dugasz pont a hasamat böki. Tartanom kell a táblát az egész beszélgetés alatt. Kényelmetlen-buta megoldás. Ilyen szempontból jobb lett volna a másik felén hagyni az egész csatlakozós panelt.
Egyébként minél többet van a kezemben, annál több kivetnivalót találok benne. Tudom, ez azért nem PC, de mégis, egy jobb egérgombnak megfelelő, vagy egy folyamatosan lenyomott bal egérgombnak megfelelő funkciót azért berakhatott volna a Google.
-
buta29030
tag
Akkor végül is tényleg van támogatás, csak olyat mondanak, ami nem igaz.
De, igazat mondanak, csak nem tud vele mit kezdeni az ember. Légkalapácsolnak az utcán, ezért nem hallja, meg ilyenek. Nekem nem játszik le semmilyen formátumu 1920-as videót rendesen egyik gyári lejátszó sem. Erre felraktam azokat, amiket a fórumokban ajánlanak. Hát egyikkel sem gondtalan. Vagy szaggat, vagy nem megfelelő az oldalarány, vagy zözög, vagy a fene se tudja mit csinál. Amikor megkérdeztem a szoftveresüket telefonon, azt mondta, hogy ez bonyolult dolog és hogy ő egyetemen tanít, de ott sem egyértelmű a dolog, hogy mit milyen kodekkel kódolnak le és melyik lejátszóval játsszák le. Amikor azt kértem, mondjon egy biztos tippet, mert majd én átkódolom az asztali gépemen arra a formátumra és pontosan azzal a lejátszóval és azzal a beállításokkal fogom lejátszani amit most nekem mond, további mellébeszélésbe kezdett, majd azt mondta, hogy erre neki nincsen ideje. Szóval hadova-manusokat ültettek a telefonhoz. Kulturálatlan fiatal-hangú, simlis beszédjéből érettségit sem hallottam ki, nemhogy egyetemi előadó legyen a fickó. De ha meg fiatal kora ellenére tényleg egyetemi tanár, ugyan mit is keresne egy ezredik kis cégnél napi 8-10 órában, mint szoftveres szervizes? Szóval nekem már porig rombolták a bizalmamat az biztos. Semmi jóra sem számítok már ezután. Bánom, hogy megvettem!
Azt tudom, (mert mondták telefonon) hogy 26.-n érkezett nekik 1000 darab ami már a hónap végére elfogyott. Most 8.-n jön majd megint ezer, de állítólag annak is ki van már helye. Ez azért nem kis forgalom egy akkorka kis országban mint a miénk.
Engem egyébként nem nyugtatna meg amit ti csináltok, hogy visszakülditek, aztán majd egyszer lesz valami. Vagy azt is lehet visszaküldeni egyből, vagy visszakéritek a pénzt. Nem megnyugtató. A megnyugtató az lenne, ha kifogástalan termék kerülne hozzánk. Ej-de elkapkodtam én ezt a vásárlást!
-
pigster
senior tag
válasz
monti0222w #72 üzenetére
Nem is tudom, mikor láttam olyan oldalt, ahol külön ember átnézi, ki akar regisztrálni, aztán kézzel megnyomja az OK gombot. Nyilván kevés a fórumozó, mert több ezer felhasználónál már hagynák inkább automatán.
-
buta29030
tag
válasz
MightyHUN #68 üzenetére
Ma beszéltem a szervizes szoftveres kollégával (Hajdú Zoltán). Kérdeztem milyen lehetőségeim vannak a hiba elhárítására, feltételezve, hogy az szoftveres, nem pedig hardveres. Azt mondta, hogy az operációs rendszer újrahúzása esetleg segíthet. Meg azt, hogy letölthetem a honlapjukról és leírást is találok hozzá. http://concorde.hu/ a honlap. A NOVUM friss operációs rendszerét én itt nem találom. Biztos elnézek valamit (mérgemben). A pontos leírás, amiben lépésről lépésre le lenne írva, szintén nem került még elém. Ha tudtok, segítsetek légyszíves!
Ja-igen, a Concord fórumába továbbra sem tudok belépni, mert még mindig nincsen aktiválva a nickem.
-
MightyHUN
csendes tag
Eddigi hibajelenségek:
kamera indítás után hiba
borítás nem megfelelő rögzítése/ragasztása
fejhallgató zajt generál
táp kábel csatlakoztatása nehézkes (ezt a kollégám tabletjén tapasztaltam)Kihagytam valamit? Nem éppen biztató, viszont plusz pont, hogy kérdés nélkül cserélik.
-
pigster
senior tag
válasz
MightyHUN #65 üzenetére
Én interneten rendeltem, úgyhogy csak itthon tudtam kipróbálni. A kamerán kívül nekem semmi bajom nem lett volna vele, ezért is kértem cserét, mert egyébként tetszik a gép. A kamera (szoftver) hiba egyszerre előjött: megnyomtam a Kamera alkalmazás ikonját, aztán hibát kaptam.
-
buta29030
tag
Köszi, várom.
-
MightyHUN
csendes tag
Nagy dilemmában vagyok. Ma mennék érte és a jelzett hibák egy kicsit elrettentenek a dologtól
Nektek volt lehetőség a vásárlás előtt (eDigital) kipróbálni a gépet? Mire kell figyelni? -
buta29030
tag
Nemigaz, senki sem írja meg, hogy a NOVUM-ja csinálja-e az általam felvázolt hanghibát? Miért nem? Nem érdekel titeket, vagy valami más oka van?
-
-
buta29030
tag
válasz
buta29030 #58 üzenetére
Most beszéltem a szervizzel. Azt mondja, hogy a fórumot üzemeltető kolléga csak holnap lesz. A hang-problémára azt mondta, hogy eddig csak tőlem hallotta. kezdte azt latolgatni, hogy lehet ez tulajdonság, meg hogy talán túl érzékeny a fejhallgatóm. Mondtam, hogy 3-félével próbáltam, még gagyi MP3 lejátszónak a fülhallgatójával is és mindegyikkel hallom. Ha kiderül, hogy ez tulajdonság, én bizony vissza fogom kérni a pénzt. 3-kor kell visszahívnom, de azt mondta, hogy lehet nem lesz ideje kipróbálni. Szóval kivagyok a vízből ezzel a válasszal. Jó lenne tudni, hogy nektek csinálja-e. Légyszíves próbáljátok ki ti is és írjátok meg nekem!
-
buta29030
tag
Sziasztok!
5. napja vagyok tulaj.
- Azzal kezdem, hogy nekem sem aktiválják a nickemt a Concord fórumán.
-Én személyesen vettem át boltban. Kapásból rossz volt az első amit kihoztak. Nem lehetett bekapcsolni, az oldala meg szétvált. A következőt már egy 5 perces próbálgatás után jónak találtam. Viszont egy ponton picit ennek is hibás a ragasztása. Vannak pontok, ahová mindig rá tudok nyomni és akkor ott összébb megy. Úgy is marad pár percig. Nem látványos, együtt lehet vele élni. Ezért nem fogom visszavinni.
-Van még olyan hiba, amit a LED-es LCD TV-knék csak felhősödésként szoktak nevezni. Szóval egy sötét háttér előtt nem egyenletes a világítás. Sőt a bal alsó sarokban egészen világos. Ezzel sem vinném vissza, de hibának tartom.
- Van még egy számomra zavaróbb hiba, amit csak tegnap fedeztem fel. Ugyanis nem dugtam bele addig fejhallgatót, nem hallgattam zenét, nem néztem filmet így. A saját hangszórójából nem hallható, de fejhallgatóval halk, de nagyon is zavaró vartyogás-sustorgás hallatszik. Ha már szól a zene, akkor nem hallani, de ha lehalkul, vagy egy filmnél, ha éppen halk, akkor egyből ott a zaj. Olyan mint a kőkorban, amikor az internetes modemek összefütyülték egymást. Mármint jellegében, de persze halkan. Ha nem lesz javítható szoftveres frissítéssel, akkor emiatt bizony vissza fogom vinni. Jó lenne tudni, hogy nektek is van-e ez a hibajelenség (tehát tipushiba-e) vagy csak én voltam (megint) peches?
- Van még valami, de az nem hiba. Inkább a tudatlanságom. bedugtam egy gyors pendrájvot és megpróbáltam lejátszani a gyári videó-playerekkel (kettő is van). Sajnos teljes kudarc! Képkockák villannak fel, de semmi több. Rátettem a VLC-t. Azzal már megy, de élvezhetetlen. nem tudom hogyan kellene ennek lennie, de ez így elég illúzióromboló. Most akkor ez hiba, vagy tulajdonság?
-
pigster
senior tag
Ma már próbáltam a telefont 2x is: kicsöng... semmi...
Egyébként az edigitalnál jeleztem a hibát, hétfőn küldik is érte a futárt.
Azért is bosszant nagyon a dolog, mert egyébként korrekt tablet lenne. Ráadásul karácsonyi ajándéknak vettem, az odavissza postázgatás szervíz cserebere stb-vel meg nem szeretném, hogy eljöjjön a Karácsony én meg csak nézek ki a fejemből mert nincs semmi. Éppen ezért nem tudom is bármikor kipróbálni, meg intézni az ügyeit, mert ugye azt titokban kell...
Valószínű cserét kérek ugyanilyenre, aztán remélhetőleg azzal semmi gond nem lesz. -
tomi5244
őstag
Én hetekig követtem nyomon a CC hivatalos fórumát. Ott elég pozitívan és segítőkészen álltak minden hibás tablethez. Az a bevett szokás, hogy ha vidéki vagy akkor postai úton elküldöd nekik egy levél kíséretével, amiben leírod a tüneteket. És tudtommal ha a garanciális ügyintézés megállja a helyét (szóval valóban hibás a termék) akkor a postai költségeidet is megtérítik.
Az, hogy nem sikerül belépni a fórumba és még telefonon sem éred el őket az tényleg szívás. De én már a helyedben rég elküldtem volna vagy akár felutaztam volna a szervizbe mert ha 3 napon belül minden zokszó nélkül cserélik és így nem kell ki várni a javítási időt. Az ilyen esetekben résen kell lenni mert ahogy te is írtad nem kevés pénzről van szó.
Ma munka nap van, ha megfogadsz egy jó tanácsot tapadj rá a telefonra egy próbát még megérne.
-
pigster
senior tag
válasz
Pyrooo9020 #53 üzenetére
65000 Ft-ért vettem egy tabot, nem működik rendesen. Nehogy már elnézést kelljen kérnem, mert leírom, hogy hibás. A concorde-os tapasztalataim eddig:
Nem működik a kamera.
Fórumon regisztráltam, regisztrációs emailben a következő szerepel:
"Mielőtt bejelentkezhetnél és megkezdhetnéd a fórum használatát, a kérelmet áttekintik és megerősítik. Amikor ez megtörtént, egy újabb levelet fogsz kapni erről a címről."
Ezután nem jött semmilyen email (spamben sem volt). Vártam, rákérdeztem emailben, erre a válasz (részlet):
"Az account él, aktív, de mint látható, hogy „soha” nem is volt bejelentkezési kísérlet." - ezt tudtam, mivel én hülye vártam az emailre - ami nem jött.
A weboldalukon keresztül a "Kapcsolat" menüpontban próbáltam (volna) írni. Üzenet elküldése után jó hosszú php-smarty hibaüzenet. Üzenet elküldve? Ki tudja?
Amikor már az emailből tudtam, hogy név szerint ki foglalkozik a hibás eszközökkel, telefonáltam. Nem tudják adni, mert beszél, várjak. Jó, vártam. Zene. Pár perc várakozás után megint várjak. Zene... Letettem.
Ezek után lesz@rom mit gondolsz.
Ha nem tetszik a negatív kritika, írd ki a topik címébe, hogy csak dicsérni szabad. -
pigster
senior tag
válasz
Pyrooo9020 #50 üzenetére
...mert biztosan elmondják milyen gondok vannak, persze.
-
BeLac
tag
válasz
Pyrooo9020 #50 üzenetére
Legyen igazad !
Már nagyon várom a cseregépet. -
To_Pet
tag
Sziasztok!
Nagyon tetszik ez a tab, de kicsit félek a hibáitól amik elég sok embernél előfordultak. Elkezdtem nézelődni más felé is és belefutottam egy Bluepanther Voyager XL nevű táblába, de nem találok róla sehol fórumot. Hallott már róla valaki valamit? Hardveresen nem tűnik rossznak és az Euronicsban lehet kapni. -
szilacus
tag
Nagyon szemezgettem egy ilyen készülékkel, de nincs egy hete hogy lehet kapni ahhoz képest,
túl sok problémás készülék került kereskedelmi forgalomba.
Úgy olvasom aki már megvette, "próbál tüzet oltogatni ", de nem azért venném hogy gariztassam, cserélgessem.
Inkább többet fizetek egy stabilabb hazai garanciás készülékért.Jót veszek, az olcsóra nincs pénzem.
-
BeLac
tag
Szép napot mindenkinek!
Sajnos az én készülékem is ragasztási hibával érkezett, csak akkor még nem tudtam.
Kibontva a bal felső sarka elállt az alumínium háztól ekkor még azt hittem, hogy csak nem jól pattintották fel. Ezért gyengéden összenyomtam és úgy nézet ki, hogy minden rendben.
Sajnos egy óra használat után feltűnt, hogy ahogy fogom pattogó hangot ad ki az alsó része. El állt az előlap középső részen a műanyag kerettől.
Itt hiába nyomtam vissza ez mindig kijött. Kb; újabb 2 óra használat után már nem pattogót a közepe mivel szétjött az alsó sarkain.
A bal alsó saroknál a fém ház állt el, a jobb saroknál pedig az előlap a műanyag kerettől.Nagyon sajnálom a dolgot, mert a készülék remekül működik. Ezért is kértem az e-digitál-tol egy másikat és nem a vételárat.
Mellesleg az ügyfélszolgálatos így kezdte amikor mondtam, hogy mi a problémám „ Egyből gondoltam ma már én vagyok a sokadik aki ezzel a hibával hívja őket”Remélem a következővel már minden rendben lesz.
-
BeLac
tag
válasz
monti0222w #42 üzenetére
A NOVUM-nál gyári vissza állítással csak csínján bánjunk ugyanis törlődnek olyan programok amiket utólag raktak fel a gépre. Pl; Adobe Flash Player 11… Tapasztalatból tudom.
-
pigster
senior tag
válasz
monti0222w #42 üzenetére
Nem vitatkoztam.
A gyári visszaállítást kipróbáltam - nem működik így sem.
Semmi gond nincs ezzel, csak ne írja senki, hogy mittudomén milyen minőségbiztosítás, meg ilyenek...
Sőt nem is nagyon használnám a kamerát, de akkor is milyen már: kiveszem a dobozból és utána gyári beállítást csináljak? -
b.zatya
csendes tag
Ja amúgy a ragasztásos hiba egyből előjött (ha egyáltalán ragasztásos hiba volt..)
Ha eddig nem volt ezzel gond akkor szerintem nem is leszmás/mese:
/juronicsban is néztem egy kínai tabletet, a srác nem tudta bekapcsolni, mivel lemerült
kérdeztem mi a felbontása.. nem tudja mert nincs a dobozra írva...
végül kiguglizta hogy 480x800 volt 9col-on/ -
monti0222w
addikt
Szia a vita helyet már rég nyomhattál volna egy gyári vissza állítást! Ha ez megvan és nem jó a kamera akkor jön a szerviz, ami itt magyarban van, és nem kinában. Ja meg még annyit, hogy nevesebb gyártóknak vannak széria hibás készülékeik, csak körül kellene nézni a topicokban.
-
pigster
senior tag
válasz
Pyrooo9020 #40 üzenetére
Nem keltettem pánikot, megkérdeztem, hogyha nálam is előfordulna, akkor mennyi idő alatt jött elő ez a hiba.
A fórum lehet, hogy szerinted plusz szolgáltatás, szerintem meg nem. A weboldalukon a "Kapcsolat"-ban próbáltam nekik üzenetet küldeni. Nem sikerült mert valami jó hosszú smarty php hibát kaptam, üzenet persze nem lett elküldve (vagy el lett? - ki tudja?). Így írtam nekik egy emailt is.
Szerintem azért így is túl sok időm ráment, ahhoz képest, hogy dobozból elővett zsír új cuccról van szó. Gyári beállítás??? Miért, amikor a dobozból kiveszem, akkor milyen beállítás van? -
Pyrooo9020
csendes tag
Ott a pont
Tehát nézzük:
Azért mert az elejétől fogva nem megy a kamera, nem éri meg egy gyári beállítások vissza?
Csak szólok a CC-sek is ezzel kezdik a szervizbe
A pánikkeltés meg butaság, hiszen olyanról mondasz véleményt, ami veled nem történt meg! (ragasztás). Ha a te készülékeden enged el, akkor mondj róla véleményt, így látatlanba okosnak lenni nem nehéz.Jajj és míg el nem felejtem. Van a CC-nek e-mailje, telefonszáma reggel 8-tól délután 4-ig lehet érdeklődni, a fórum csak egy plusz szolgáltatás.
-
pigster
senior tag
válasz
Pyrooo9020 #37 üzenetére
Első bekapcsolás után már ezt csinálta a kamera. A go szervíznek nem igazán örülnék, mert csomagban kéne visszaküldeni --> pénz + idő.
Írták csomó helyen, hogy ilyen meg olyan A Concord minőségbiztosítás, meg támogatás. Erre: nem ragad a ragasztó, nem működik a kamera. A hivatalos fórumon, meg nem tudok kérdést feltenni, mert még a titokzatos adminisztrátor nem hagyta jóvá a regisztrációmat már egy napja. Ilyet se láttam még. 65 ezerért úgy látszik ennyi jár.
Rendeltem volna egy Cube-ot Kínából, vám+áfa-val is olcsóbban kijövök. Ennél durvább hibák annál sem lennének. -
pigster
senior tag
Valaki valahol írta, hogy a kijelző környékén elengedett valami ragasztás. Írja meg legyen szíves, hogy hol, és mit kell figyelnem. Tegnap kaptam kézhez a kütyüt, és egy görcs vagyok, hogy nehogy szétjöjjön...
Másik: Ha el akarom indítani a Kamera alkalmazást, azt írja ki, hogy a Galéria alkalmazás váratlanul kilépett. Aztán nem történik semmi, kamera sehol. Ha a Camera Zoom FX appal próbálom, az meg valami olyasmit ír, hogy nem sikerül csatlakozni a kamerához, hibakód=1, kamera sehol. Kérdésem mit lehet tenni. Zsír új gép, semmi buherálás -
szilacus
tag
válasz
monti0222w #29 üzenetére
A Sony S xperia tab a galaxinál pont még egy fél novum árával hosszabb.
-
szilacus
tag
válasz
monti0222w #27 üzenetére
Konkrétan egy concord 9,7 Ips-t teljes fényerőn lévőt és egy galaxy-t automata beállítással tudtam egyszerre összehasonlítani.
-
szilacus
tag
válasz
monti0222w #23 üzenetére
A Galaxy Gorilla Glass bevonatot kapott, felbontása 1280 x 800 pixel, a technológia pedig a Samsung által fejlesztett PLS LCD, ami az IPS ellen készült.
-
tomi5244
őstag
Természetesen az IPS! Sokkal jobb a betekintési szöge és a színhűsége is. Youtubon nézelődj rengeteg összehasonlító videó van: "IPS vs TN". Ha élőben egymásmellé teszel két különböző kijelzőt te is fogod látni. Fakóbb a TN panel. De ezt neked kell eldönteni, hogy neked mik az igényeid. Egy táblagépnél a kijelző az elsődleges dolog, hiszen azt tapogatod és nézed állandóan!
-
szilacus
tag
Már csak egy fél novum a kettő közt az ár .
Melyik panel a jobb A TN. vagy az IPS ? -
szilacus
tag
Tetszik a gép, de nagyon hezitálok, a Novum és a Galaxy között.
A galaxyt már teszteltem élőben gyönyörű a kijelzője és mindent akadás mentesen töltöget.
Sajna a novum-ról eddig csak apróbb hibákról olvashattam.Élőben tesztelni még nem tudtam.
Mindenki a jó garanciáról írogat.De ha valami eleve jól van összerakva ne a gari legyen a legfőbb erénye.
Ár értékben a novum felé hajlok de minőségben agalaxy-t jobbnak látom.
Te a kettőt összetudnád hasonlítani? -
monti0222w
addikt
Sziaztok ma én is megnéztem a gépet a Concordnál plusz a Play-t is, röviden mindkét gép jól néz ki, gyors a böngészés, joutube a kijelző szép és ami a lényeg, a wifi-je erős jól fogja a jelet, pedig távol volt a routertől. 1 év gari van rájuk, ezt mondjuk keveslem, de még így is a két gép közül lesz a választottam.
-
szilacus
tag
Ma megnéztem kézbe vettem egy ilyen készüléket a Debreceni Extreme Digital áruházban.
Sajnos kipróbálni már nem lehetett, mert akkor már ki kellett volna venni a műanyag zacskóból és ez után már használt lett volna, az eladó szerint.
Ráadásul szinte semmit nem tud róla az eladó, a sima ips 9.7 -el tette egyenértékűvel, hiába mondtam mennyi mindenen változtattak rajta.
Be sem kapcsolta, már egyből lehúzta, Az ipad és a galaxy nála a nyerő és szerinte az ára is sok.
Még ilyen áruházban nem jártam ahol valamit nem lehetett kipróbálni, és kapásból lebeszélnek valamiről.Egyébként tetszik maga a készülék, ultra vékony és szolidan kerekített a formája.
A kijelző élességére, fényerejére,a proci gyorsaságára és a legújabb Androidra is kiváncsi lettem volna, de majd egy másik áruházban megnézem. -
b.zatya
csendes tag
Heló
Úgy tartom korrektnek ha a Concorde reagálásával együtt írom meg, nem akarok lebeszélni róla senkit
Nekem nagyon tetszik, amire meg lett véve arra tökéletes, sőt..
Antutu: 7865 Total, 4191 CPU, 1542 GPU, 1431 RAM, 701 IO
Linpack single: 53.568 MFLOPS, Linpack Multi: 83.581
Quadrant 4054
mind egyszer futttatvaha van újság a garanciával kapcsolatban majd megírom
-
b.zatya
csendes tag
Heló
Van nálam Novum, és azt leszámítva hogy hétfőn egy apró garis javítást kérek rajta, teljesen jó készüléknek tartom
reggel óta nem esett 90% alá pedig volt egy óra játék is és telepítgetések
nagyon gyors, csak I/O műveleteknél akadt (telepítés)
a wifi egy lakásban elég, bár az atrix-é jobb
a képernyő szép, hibátlan
külön dicséret a gyári képernyővédőért
egy cifs modulnak örültem volna gyárilag, hogy a PC-s vagy LAN-os diszkek filmjeit lehessen másolgatás nélül néznicsak ajánlani tudom
-
szilacus
tag
Én próbálgattam az IPS.-t a" Hülye azért nem vagyok áruházban" és a kirakott 100k alatti készülékek közül neki volt a leghalványabb a kijelzője. Pedig a beállítás szerint maxra volt tekerve.
-
nyúlkoma
csendes tag
A szokásos Wifi betegség hiánya. Máshol is írtam: mérési eredmények, melyek képpel vannak alátámasztva.jJó 50%-os érzékenység javulás. Itt bukik meg A My Audio....éd kitűnően működő rendszer! Nem beszélve a Concord maximális támogatásáról. A My Audio , mint support meg is szűnt...
-
tomi5244
őstag
Az erősebb procin kívül mi a változás az IPS+ hoz képest? Mert én mást nem látok. Full ugyan az a deszka.
-
Andre90
tag
válasz
Pyrooo9020 #3 üzenetére
Szóval azt mondod érdemes várni egy kicsit?
-
Andre90
tag
válasz
Pyrooo9020 #1 üzenetére
Igen, én is nézegettem, nagyon jó kis gépnek ígérkezik ennyiért. Bár kicsit nálam a lélektani 60 ezres határ felett van. Vajon lejjebb fogják vinni az árát Karácsonyig?
-
Pyrooo9020
csendes tag
Kíváncsian várom milyen lesz, elvileg a belseje az IPS PLUS-ból való, ami igen erős, és jól működő.
A Concorde is úgy nyilatkozik, hogy erős ráncfelvarrása az IPS PLUS-nak a Novum.
Megjelenése 2012.11.27. 65000 Ft-ért, ár/érték arányban egész jónak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest