Új hozzászólás Aktív témák

• FoxiestFox

félisten

válasz Reggie0 #44 üzenetére

Na igen de nem egy kávéház a kettő (vagy hát három, ha M / régi F / új F mind a vizsgálatunk tárgyai).

Persze ízlés kérdése, az én személyes tapasztalatom az, hogy az M egy olcsó dolognak érződik az F-hez képest pedig úgy tervezték hogy kb ugyanazt nyújtsa.
    Nekem volt M122 is, az OG IBM változat, de az egy traktornak érződik, az F pedig műszernek, pedig előtte nem gondoltam hogy ezek között ekkora a különbség.

A modelfkeyboards meg eleve kis széria, fém az egész ház, tehát még az eredetire is rátett egy lapáttal... :))
    Plusz az ára akkor nyeri el a kontextusát igazán, amikor az ember látja, hogy van a cucc megépítve, illetve hogy javíthatóra van csinálva, azzal a szándékolt céllal, hogy egy életen át (minimum ;] ) kiszolgáljon. Így már mindjárt megérősebb.

Én se véletlen tervezek egy életre a vintage F122-vel, egyszerűen ezek ennyire jók és ennyire bírják.
    Nem kell b*ziskodni mint a modern billzetekkel hogy ilyen párnázás, olyan síkosítás, emilyen o-ring, ilyen fajta keycap, olyan rugóval, amolyan házban, meghagyom ezeket azoknak akik ilyesmivel akarják kifejezni az identitásukat.
    Én egy egyszerű ember vagyok, kellett egy keci jó bill, kipróbáltam sokat, itt kötöttem ki.:D
    Szóval az F-et csak ajánlani tudom minden formában, legyen az vintage vagy új.

Új hozzászólás Aktív témák