- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
Új hozzászólás Aktív témák
-
prolad
addikt
válasz
Rigormortiis #4 üzenetére
Én egy Legoin Go-ra ruháztam be, remek mini PC alternatíva. Viszonr nem tökéletes, van még miben fejlődni, szóval jöjjön a konkurencia. Ez mondjuk a HW miatt kiesik, az új generációs AMD hardver már a sarkon.
-
ripla
addikt
Én is egy 65 colos tévét használok monitor helyett, 5.1-es hangrendszerrel, PC-vel és PS5-el rákötve, de egyszerűen kényelmetlen itt ülni a gép előtt, szóval legfőképp csak filmezésre használom. Tényleg sokkal jobban átjön úgy, hogy a kanapén leülök és ott van kézben minden.
-
ripla
addikt
válasz
Rigormortiis #4 üzenetére
Amióta megvettem a Steam Deck Oledet, szinte mindent azon játszok, most pl. Diablo 4. Menne az asztali gépen is, de kényelmesebb így.
-
Rigormortiis
veterán
Számomra szinte hihetetlen, hogy ennyire nagy a lelkesedés a leginkább a Switch és kisebb részben SD által leuralt piac iránt. Nem tudom, mennyire mehet az Ally és a Legion, de hogy ezek mellett is kb pár havonta megjelenik egy új versenyző...
-
Solten
őstag
800 juro, ha a Zotacrol van szo akkor igen eselyes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- koxx: A Vipera árnyékában: ATK X1 Ultimate – Klón vagy kihívó?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Assetto Corsa Competizione
- Opel topik
- Nintendo 3DS és DS topic
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest