Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
prolad
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Én egy Legoin Go-ra ruháztam be, remek mini PC alternatíva. Viszonr nem tökéletes, van még miben fejlődni, szóval jöjjön a konkurencia. Ez mondjuk a HW miatt kiesik, az új generációs AMD hardver már a sarkon.
-
ripla
addikt
Én is egy 65 colos tévét használok monitor helyett, 5.1-es hangrendszerrel, PC-vel és PS5-el rákötve, de egyszerűen kényelmetlen itt ülni a gép előtt, szóval legfőképp csak filmezésre használom. Tényleg sokkal jobban átjön úgy, hogy a kanapén leülök és ott van kézben minden.

-
ripla
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Amióta megvettem a Steam Deck Oledet, szinte mindent azon játszok, most pl. Diablo 4. Menne az asztali gépen is, de kényelmesebb így.
-
Rigormortiis
veterán
Számomra szinte hihetetlen, hogy ennyire nagy a lelkesedés a leginkább a Switch és kisebb részben SD által leuralt piac iránt. Nem tudom, mennyire mehet az Ally és a Legion, de hogy ezek mellett is kb pár havonta megjelenik egy új versenyző...
-
Solten
őstag
800 juro, ha a Zotacrol van szo akkor igen eselyes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB , kék titán - 91% akku - hátlap repedt
- Patriot Viper RGB Elite 5 Ultra - 48GB (2x24) DDR5 6000MHz CL28 - 10 év garancia
- Patriot Viper Elite 5 Ultra - 48GB (2x24) DDR5 6400MHz CL32 - 10 év garancia
- G.SKILL 32GB (2x16) DDR5 7200MHz CL34 - Trident Z5 RGB - 99 hónap garancia
- Neumann NDH 20 Prémium fejhallgató
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest