- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
L.Edit
tag
A kupaknak az is egy feladata, hogy a foglalat leszorító erőt plusz a hűtés leszorító erőt egyenletesen szétterítse a foglalat cpu-val érintkező részén. Lehetőleg ezektől minél kevésbé deformálódjon a hordozó, amire a szilícium van forrasztva és ragasztva (underfill), és ennek a másik oldalán, a kontaktusok minden pozícióban optimálisan működhessenek.
Másik feladata, hogy a magot ne lehessen kivégezni nyomással/dörzsöléssel, mindig legyen kielégítő vastagságban a mag és a kupak között valami, ami vezeti a hőt és kellően rugalmas ahhoz hogy kompenzálja a mag méretváltozásait.
Szóval nagyon esélyes, hogy nem fogsz tudni ezután sem kupak nélküli LGA processzort vásárolni, érvényesíthető garanciával.
[ Szerkesztve ]
Csíramentes, mosott-szárított belsőség eladó.
-
mufi
senior tag
Milyen lesz ez egy jól kipolírozott bázissal
https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
kromatika
veterán
Ígéretesnek tűnik .
-
L.Edit
tag
válasz Danipicur2 #1 üzenetére
Ahhoz, hogy valódi generáció váltás történjen általa, ahhoz el kellene térni egy kicsit koncepcióban, illetve minden tekintetben átlépnie az elődöt. Itt meg olyan változások történnek, hogy vélhetően a legalacsonyabb fordulatszám tartományban, a simának lesz előnye, magas fordulatszámnál meg a Gen2 fog jobban hűteni, több tartalék marad benne a poweruserek számára.
Akár mindkét termék megmaradhat párhuzamosan a kínálatban.Az NF A14 PWM ventilátorukkal elég sokféle gondom akadt, remélem amit hoznak 140-ben az méltóbb lesz a figyelmemre. Bár ezek közül a motorvibrációt nem oldják meg, ahhoz túl nagy lett az armatúra áramfölvétele, és a nagyobb nyomáshoz alkalmasint nagyobbat kell rúgni rajta, hogy forgásban maradjon a rotor.
[ Szerkesztve ]
Csíramentes, mosott-szárított belsőség eladó.
-
Zamma
őstag
Lehet hogy kereskedelmi oka van vagy marketing? Gondolom annyi D15 bordájuk van hogy azt valahogy el kellene adni miután a gen.2 megjelenik.
Más értelmét én sem látom... -
tibaimp
nagyúr
válasz Danipicur2 #1 üzenetére
Pont ezt akartam kérdezni én is, hogy nevezéktan vajon hogy alakul! A D16 logikusabb lenne valóban!
Azt gondolom meg van a következő CPU hűtőm is .
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Danipicur2
tag
Mondjuk az idáigi nevezéktan alapján nem értem, miért nem Noctua NH-D16 lett az új hűtő neve, hisz az elődje a D15, aminek meg a D14 az elődje. De lehet Noctua NH-D15 Gen2 is, csak nekem fura. De érdekel, hogy mit sikerül majd lépni 10 év alatt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Path of Exile 2
- Bittorrent topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- EVGA 600B 80+ Bronze minősítésü táp!
- Alphacool Core Ocean T38 AIO 240mm Garancia: 2026.07.29.
- KOLINK KL-1000M PSU - 1000W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR táp eladó.
- Corsair SF600 600W 80 PLUS Gold,moduláris,SFX tápegység,dobozában,hibátlan állapotban!
- Case LianLi Q58 PCIE 4.0 Edition, Mini-ITX,fekete,a képen látható tartozékokkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest