- Házimozi haladó szinten
- Androidos fejegységek
- Milyen videókártyát?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris-v
senior tag
Mos is vannak masszív házak, amiben van anyag, csak bele kell nyúlni a zsebbe érte. És ezek is nehezek mint a dög, de mit számít? Nincsenek már lan party-k mint régen, szóval egyszer oda van téve a helyére a ház, azt úgy sem mozgatod többet.
Nekem is ilyen kis 10 ezer Ft-os kompakt házikóm volt. Jól szellőzött, de már egy normális vga nem fért bele. Volt az egész üresen talán 1 kiló, pedig üveg volt az oldala. Na el lehet képzelni az anyagvastagságot.
Felszívtam magam, összeszorítottam a fogamat és vettem egy Lian Li házat. Olyan mint egy bunker, nehéz mint a dög és minden lemez masszív vastag. Nem bántam meg.
Szóval van itt minden, csak legyen pénz
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial Ballistix Sport LT 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
- s754, s939, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, AM5, FM1, FM2 alaplap, CPU akciÓÓÓ
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó félkonfig!!! Asus H110M-K és i5 6400 CPU!!! Beszámítok!!!
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged