Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
Acélfarkas #12 üzenetére
En ugy tizenketto-harom evesen matattam benne, meg is razott, utana megtanultam, hogy ne nyomjam fullba a kretent.
Ettol fuggetlenul, ha megvedik az embert a sajat hulyesegetol, az hasznos. (Koszi fi-rele)
-
Alteran-IT
őstag
válasz
Acélfarkas #12 üzenetére
Azért nem egészen, az értelmes és gyakorlott ember simán dolgozik feszültség alatt lévő gépben is, persze ugyan úgy a hülyék is, de annak meg is van általában a negatív következménye, ha csak véletlen nincs szerencséje.
Villanyszerelők is gyakran dolgoznak áram alatt, persze mindig jobb az óvatosság, de ha már ügyes és gyakorlott az ember, akkor nem feltétlen szükséges. Mára már (sőt már a megjelenéskor is lehetett) a SATA HDD-ket és SSD-ket is lehet menet közben cserélni, csak a leválasztásra kell ügyelni szoftveresen és hardveresen is és én örülök is ennek hogy így van, minél modulárisabb és rugalmasabb egy rendszer, annál jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3224
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest