- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kompakt vízhűtés
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen monitort vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
Acélfarkas
üzenetére
En ugy tizenketto-harom evesen matattam benne, meg is razott, utana megtanultam, hogy ne nyomjam fullba a kretent.
Ettol fuggetlenul, ha megvedik az embert a sajat hulyesegetol, az hasznos. (Koszi fi-rele)
-
Alteran-IT
őstag
válasz
Acélfarkas
üzenetére
Azért nem egészen, az értelmes és gyakorlott ember simán dolgozik feszültség alatt lévő gépben is, persze ugyan úgy a hülyék is, de annak meg is van általában a negatív következménye, ha csak véletlen nincs szerencséje.
Villanyszerelők is gyakran dolgoznak áram alatt, persze mindig jobb az óvatosság, de ha már ügyes és gyakorlott az ember, akkor nem feltétlen szükséges. Mára már (sőt már a megjelenéskor is lehetett) a SATA HDD-ket és SSD-ket is lehet menet közben cserélni, csak a leválasztásra kell ügyelni szoftveresen és hardveresen is és én örülök is ennek hogy így van, minél modulárisabb és rugalmasabb egy rendszer, annál jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest