- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
Volt olyan gépházam anno, amiben gyárilag volt VGA megtámasztás hátrébb. Asszem a Zalman Z3 Plus volt. Szóval van gyártó aki gondol rá, de kevés.
Másik, azt hiszem MSI kártyákhoz adnak egy hosszabb profilt, amit a kártya alá be tudsz csavarozni és elvileg megtámasztja a kártyát. Na az mondjuk nem jött be, nagyon gagyi anyag, és simán behajlik az is, a kártya hossza és súlya miatt.
#46 Synthwave
"mert elég az, hogy tudok a létezéséről. : >" Pontosan így vagyok én is. Kábelmenedzsment, esztétika, minden terén. -
Ezt már azért felhasználója válogatja. Én 200k-ból is úgy rakok össze gépet, hogy minden tökéletesen klappol és zéró sufnituning. Meg is esz az ideg, ha kókányság van valahol, még akkor is, ha egyáltalán nem látni (zárt oldallap pl.), mert elég az, hogy tudok a létezéséről. : >
Azt mondjuk el tudom fogadni, hogy nem mindenki akar/tud a részletekben végletekig elmerülni, hogy aztán egy valódi hardverfúzió legyen a vége. Időigényes és sok utánajárás kellhet hozzá.
-
-
-
tibaimp
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
ph A tajvani óriás koncepciója az alaplapok terén csak okosan elpalástol, de a grafikus kártyák felségvizein már teljesen felszámol.
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gumi és felni topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASRock X399 Phantom Gaming 6 Threadripper 2920X ARCTIC Freezer 50 TR
- HyperX 16GB KIT DDR4 3333MHz CL16 Predator
- Corsair Vengeance RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest