- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitor hiba topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
Volt olyan gépházam anno, amiben gyárilag volt VGA megtámasztás hátrébb. Asszem a Zalman Z3 Plus volt. Szóval van gyártó aki gondol rá, de kevés.
Másik, azt hiszem MSI kártyákhoz adnak egy hosszabb profilt, amit a kártya alá be tudsz csavarozni és elvileg megtámasztja a kártyát. Na az mondjuk nem jött be, nagyon gagyi anyag, és simán behajlik az is, a kártya hossza és súlya miatt.
#46 Synthwave
"mert elég az, hogy tudok a létezéséről. : >" Pontosan így vagyok én is. Kábelmenedzsment, esztétika, minden terén. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ezt már azért felhasználója válogatja. Én 200k-ból is úgy rakok össze gépet, hogy minden tökéletesen klappol és zéró sufnituning. Meg is esz az ideg, ha kókányság van valahol, még akkor is, ha egyáltalán nem látni (zárt oldallap pl.), mert elég az, hogy tudok a létezéséről. : >
Azt mondjuk el tudom fogadni, hogy nem mindenki akar/tud a részletekben végletekig elmerülni, hogy aztán egy valódi hardverfúzió legyen a vége. Időigényes és sok utánajárás kellhet hozzá.
-
tibaimp
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitor hiba topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Stellar Blade
- EA Sports WRC '23
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest