Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen alaplapot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
Aktív témák
- 

dni őstag elkelt a cucc a topic zárható!  
- 

dni őstag up 
- 

dni őstag up 
- 

dni őstag A feltettem pár képet a dni.atw.hu oldalra a pdaról! 
- 

dni őstag Uppocska 
- 

#04230330 törölt tag reggelt 
- 

dni őstag de ha találsz a neten hozzá 1 kulcsot. 
- 

dni őstag Nekem a holnap jó lenne! 2től ráérek, de sajna a destinátort cd kulcsát nem tom odaadni mert az nekünk kell az iGo átreg miatt [Sajna ezt csak most derült ki  ], de megtudom mutatn,i h h működik softwer, meg minden ilyesmit! ], de megtudom mutatn,i h h működik softwer, meg minden ilyesmit!
- 

dni őstag Na, ajánlatokkal bombázzatok plz plz!!!! 
- 

dni őstag iGo az a destinátor 1 újabb verziója ami már a 2003as opot igényli. Most ez a legfrisebb szoftver a piacon, és talán a legjobb is, Igen Mo és Bp melett sok város utca házszám szinten szerpel a térképben és külföldi modulok is beillszhetőek mind a destinátorba mind az iGoba ! 
 [Szerkesztve]
- 

dni őstag Nincsenek ilyen jellegű költségek mint mondjuk az okostelons gps eknél (wayfinder). A programot 1* kell megvenni és azt a továbbiakban csak használni kell. A jelenlegi szoftverekkle amik fenn vannak rajta azokkal már nem lesz ilyen gondod, csak ha veszel egy új iGo-t, de annál sem lesznek további díjak. Hát nekem a 16.kerben lenne jó. de én is mobil vok. 
- 

dni őstag Ha esetleg nem kapnék jobb ajánlatot 1 héten belül, és te sem találsz jobbat, akkor a tied lehet! Édesapám hasznáta nagyritkán, de csak is a kocsiban, teljesen hibátlan állapotben van, szinte 1 karc sincs rajta. 
 [Szerkesztve]
- 

dni őstag ez így nem oké? Emilben megbeszélhetünk 1 kipróbálási lehetőséget! 
 [Szerkesztve]
- 

dni őstag A kipróbálással nem is lenne gond, de jó lenne ha még egy 5öst hozzátennél. Ha 1 héten belül nem jön jobb ajánlat, akkor lehet a tied! 
- 

dni őstag mondjuk 58? 
- 

dni őstag Igazságszerint nekem inkább a lóvé kellene, mert nem tok mit kezdeni 1 géppel.  De ha eltudtad adni a géped akkor 63k ért simán a tied! De ha eltudtad adni a géped akkor 63k ért simán a tied!
- 

Gatya senior tag adnám etz:[link] + 20k-t? 
- 

dni őstag up 
- 

dni őstag Alkudni ér!!!! Nem lehet igaz, h senkinek sem kell.  
 [Szerkesztve]
- 

dni őstag Ápp 
- 

dni őstag ÁPP 
- 

#04230330 törölt tag ÁPPPPPPPPPPPPPPPPPPP 
- 

dni őstag up 
- 

dni őstag up 
- 

dni őstag up 
- 

dni őstag up 
- 

#04230330 törölt tag reggelt 
- 

#04230330 törölt tag up a cuccnak 
- 

#04230330 törölt tag jó cucc ám. mindent tud . 
- 

#04230330 törölt tag reggelt. Ennél jobb vétel nincs aki okos és használható PDA-t akar. 
- 

#04230330 törölt tag fel 
- 

#04230330 törölt tag ez mindent tud.... magyarországon szinte mindent utca szinten.... nem az enyém a cucc... haver árulja... csak vidéken van.... Mindent tud. Sebesség határokat. sávokat... lehet többb mintdent választani. Leggyorsabb utvola. Legrövidebb. Minden figyelembe vesz. Csucs időt ilyeneket is. 
- 

#04230330 törölt tag 1,5-2 éves Compaq Ipaq 3970 Pda (400Mhz) Win mobile 2003 oprendszerrel (iGO kompatibis) minden tartozékával + 128Mb SD kártyával, autós tartóval , 12 csatornás Falcom Bluetooth Gps-szel (külső antennával fémgőzőlt üvegű autóban is tökéletes a vétel), 3.7 Destinatorral Lehetőleg 1ben eladó. Irányár 70k 
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Path of Exile (ARPG)
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kínai tech-túra összefoglaló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Akkor nem is tudom használni a szoftvert? Ebben az esetben nem érdekel.
 Akkor nem is tudom használni a szoftvert? Ebben az esetben nem érdekel. ], de megtudom mutatn,i h h működik softwer, meg minden ilyesmit!
 ], de megtudom mutatn,i h h működik softwer, meg minden ilyesmit! Corvin mozi környékén valahol?
 Corvin mozi környékén valahol?