- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
vahurix
csendes tag
Tud valaki segiteni?Copaq armada e500-asom van és nem tudom átállitani a biost,hogy usb-röl butoljon.Valaki segitsen.Elöre is köszönöm
-
sajátgép33
csendes tag
Sziasztok!!
Nekem van egy Asus gépem. Az lenne a gondom hogy bekapcsolom a gépet add képet tökéletesen muzsikál, és újra akarom huzni a gépet mert windows 7 profssional volt rajta. Be raktam a windows xp cd-t
megformázta minden és amikor kész akkor magától újra indul a gép és azt irta ki hogy hiba a rendszer betöltésekor.........
Fogtam egy másik xp cd-t sp2-est megformáztam megint újra indult a gép beadja a képet hogy meik gombal tudok belépni a biosba!! Csak nem tölt tovább..... és ha bele akarok lépni a biosba nem engedbe!! Még bootolni se enged:S:S!!!
Valakinek vlmi ötlet????!!!! -
mbence96
csendes tag
válasz
Paladin1492 #13 üzenetére
Nekem is ilyenem van és nekem F2-vel lép be.
-
mbence96
csendes tag
Üdv!
Nekem Armada e500-am van és nálam a BIOS-ba F2-vel lehet belépni, de ezt írja is. Próbáld meg, egy próbát megér. -
mulika2
csendes tag
Hali!
Olvassa valaki még ezt a topicot?
Szóval armada 7400-hoz keresnék kijelzőt, ha valaki tud segíteni ne fogja vissza magát!
-
veber2
csendes tag
HI
Hogy lehet m300 biost varászolni ha csak fekete képernyő van bekapcsolás után -
verytibi
csendes tag
Hello Guruk.
Nekem sem hozott szerencsét a Compaq, ugyanis kaptam egy armada 1750-est sérült winchivel. Vettem bele egy új 30 Gigás Hitachit, de semihez sem tud vele kezdeni. Annyit már sikerült megtudnom, hogy a BIOS is a régi Winchesteren volt, de hiába töltök le bios setup fájlokat a hp oldaláról mindig egy hiányzó NTLDR üzenet jelenik meg a képernyőn. Mit javasoltok?
Minden orvoslatot szivesen fogadok. Köszi -
kiskakas
senior tag
válasz
Paladin1492 #15 üzenetére
armada szeriaknal ha bekapcsolas utan nyomogatod az Fn + F10 (vagy F11) gombot = CMOS Clear.
Ha F10-re nem jon be a bios, akkor tuti nincs a vinyon, ugyanis onnan tolti.. -
-
Shadowfax
addikt
válasz
Paladin1492 #13 üzenetére
Bekapcs után (boot közben, míg látszik a logo) F10.
-
Nem tudna valaki segíteni,hogy hogy tudok belépni a biosba? Amugy nekem egy Compaq Armada E500-as notim van.A válaszokat elöre is köszönöm.
[Szerkesztve] -
mkbla
senior tag
Hi
bocs h csak igy belerondítok a topicodba, de, arról lenne szó h havernak is van pont ilyen notija, csak szar az akksija, esetleg tudna hozzá vki viszonylag normálisan működö akksit?
[Szerkesztve] -
atosz
őstag
Sztem ha kiveszed az aksit es eltavolitod az RTC-t, ugy par orara, akkor visszaall a BIOS is alapra.
-
misu
senior tag
válasz
durkonorbi #9 üzenetére
Hy!
ez így van!
Nekem egy armada 7350mt-m volt, míg meg nem adta magát...
Én is innen töltöttem le:
[link]
remélem Te is megtalálod a Tiédet...
Bye! -
Maximus
csendes tag
Alakul a dolog, letöltölttem mindenféle segédprogramot az oldalról.
A gond az volt, hogy a diagnosztikai partíció le lett törölve korábban, így nem volt mit behozni az F10 nyomogatásával...
Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy fogom rávenni ezt a gépet arra, hogy CD-ről bootoljon, mert eddig nem nagyon akart...
Opciónak viszont csak ''cserélhető egység'' vagy vmi ilyesmi van meghatározva... -
Maximus
csendes tag
1) Kerestem neten, hogyan lehet resetelni a BIOS-t, de csak a ''Tartsd lenyomva a bekapcsoló gombot 4mp-ig'' módszer volt. Az meg nem törli a CMOS-t.
2) Az F10 működik. Legalábbis amint betölött a Windows.
Amúgy az F10-t akkor kellene megnyomni, amikor a jobb felső sarokban megjelenik egy kis felirat...ami persze nem jelenik meg valójában.
[Szerkesztve] -
balco
aktív tag
Nem lehet hogy az F10 a szar? Külső bill? XP alatt jó az F10?
-
AlBundy
aktív tag
Van nekem egy Compaq asztali gépem, aminél a BIOS a winchesteren található egy rejtett partíción.
Lehet hogy nincs rajta ez a partíció.
Ezen a linken elég sok Compaq laptophoz található ilyen BIOS partició készítő progi.
2-3 floppy lemezre lesz szükséged.
Bővebben: link -
Maximus
csendes tag
Kihagytam, hogy már majd minden funkcióbillentyű-kombinációt végigpróbáltam.
-
Maximus
csendes tag
Üdv!
A következő a gond: A fent említett Compaq Armada notebook BIOS-a le van védve jelszóval. Ez még nem is lenne gond.
Viszont a kis ablak után, ami a jelszó beírását igényli, rögtön tölt a windows. Nem ad lehetőséget a BIOSba való belépéshez.
Hiába fekszem neki az F10-nek már bekapcsoláskor rögtön, akkor sincs semmi hatás.
Jelszó után szintúgy.
Van valakinek ötlete, hogy mégis milyen trükkel lehetne bejutni a biosba?
Köszönöm!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU rekordok
- E-book olvasók
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iqos cigaretta
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX6800 16GB!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest