Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- E-book olvasók
- Apple MacBook
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
köszi akkor ezek szerint használod is csak még egy kérdés Nálad a könyvjelző eszköztáron megjelennek a könyvjelzők ???...mert Én megnyitottam a bookmarks -t importáltam a FF 14 .jason könyvjelzőit és NEM jelennek meg a könyvjelző eszköztáron..esetleg valamit ötlet hogy mit rontottam el vagy ez megint a comodoék újabb nagy ötlete a gyári nyelvi csomag lehagyása mellett ??
Azért ez olyan Gáz mert ugye a Dragon gyárilag magyar akkor itt miért szarakodnak azzal hogy lehagyják a gyárilag támogatott nyelveket ?? Mennyivel rosszabb a biztonsága az ICE dragonnak magyarul mint angolul ???

-
W666W
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
köszi akkor ezek szerint használod is csak még egy kérdés Nálad a könyvjelző eszköztáron megjelennek a könyvjelzők ???...mert Én megnyitottam a bookmarks -t importáltam a FF 14 .jason könyvjelzőit és NEM jelennek meg a könyvjelző eszköztáron..esetleg valamit ötlet hogy mit rontottam el vagy ez megint a comodoék újabb nagy ötlete a gyári nyelvi csomag lehagyása mellett ??
Azért ez olyan Gáz mert ugye a Dragon gyárilag magyar akkor itt miért szarakodnak azzal hogy lehagyják a gyárilag támogatott nyelveket ?? Mennyivel rosszabb a biztonsága az ICE dragonnak magyarul mint angolul ???

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Ableton Live 12 Suite Education
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- 27% - GIGABYTE GS27QCA VA Gaming Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest