Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
PROHARDVER! témák
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Plague
tag
Nos ÉN kipróbáltam a böngészőt..
DE Maradt a Dragon...Kicsit olyan érzésem van mint amikor sokat akart a szarka de nem bírta a farka..
Sok dolog van benne..Pl nem értem hogy egy tök átlátható Chromium alapnál miért kell ennyi beállítást belezsufolni plusz az ablak jobb alsó sarkába is belerakni egy beállító abalakot ..Igaz kikapcsolható de olyan " gagyi" érzése van ettöl az embernek...Nem beszélve a külön search ablaktól....
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG ADATA 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest