Hirdetés
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Állandó tisztaság a be quiet! Dark Sweeper tápegységgel
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peppo
őstag
Annyival sajnos nem olcsóbbak. Kb. 20% volt az árkülönbség, cserébe az orosz tankon két ágyú van (amelyek egyenként is erősebbek), és a páncélzat is jobb. Egyszerűen lemosták a szövetségeseket. Főleg akkor jött ki a különbség, mikor még kevesebb tank volt a pályán. Nagy tömegben, mikor már 20-30 tank lő egyszerre egyet, ez nem volt annyira vészes, de azért ott is számított.
Én is megszenvedtem pár küldetéssel. Leginkább azokkal, amelyekben nem lehetett bázist építeni. Emlékszem, levettem a sebességet a leglassabbra, és úgy mikróztam néha 4-5 külön csoportban az egységeimet, hogy ne nyírja ki a felét az első szembejövő lángszórós.
Tényleg nem volt könnyű. Aztán később, nem kevés lan parti és netes RTS után végigtoltam megin, és néhány régi mumusnak számító küldetést nagyon könnyűnek találtam. De volt olyan, amelyik most is nehéz. Főleg úgy, hogy teljesen elszoktam az ilyen játékoktól.Multira amúgy szerintem az OpenRa (legalábbis még most) jobb, mint a Remastered, mert ott balanszoltak is rendesen a készítők, ill. használhatóvá tették az összes egységet. Pl. van értelme gyalogságot csinálni.
A Remastered viszont visszahozza azt az igazi régi stílust, amely mai szemmel már idejétmúlt, de mi azért nagyon szerettük.
Számomra egyértelműen a nosztalgiában van a legnagyobb értéke, és ezen a téren jól is teljesít.(#30) shotika Ha jól emlékszem, GDI oldalon ellenséges egységeknek számítottak a magyar civilek. Megjelent a célkereszt, ha rájuk vittem az egeret. A készítők megelőlegezték nekünk, hogy a NOD mellé állnánk. Lehet, nem alaptalanul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gumi és felni topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Crimson Desert
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nintendo Switch 2
- Proxmox VE
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar
- Asus 15.6,core i3 8145U(4x3,9Ghz)IntelUHD VGA,MAGYAR Vil.bill.,8-20GB RAM,SSD,,Win.11
- HP 15,6"FullHD ,8.gen. Core i5(8X3,6Ghz)R5 2/4GB VGA,8-32GB DDR4 RAM,SSD+HDD?,jó akku,szép áll.
- Asus Phoenix NVIDIA GeForce RTX 3060 12 GB
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- Utolsó! M1 Max MacBook Pro 16"/ 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS - (0307AB)
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! MSI A320M R7 2700 8GB DDR4 256GB SSD RX 6500 XT 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tényleg nem volt könnyű. Aztán később, nem kevés lan parti és netes RTS után végigtoltam megin, és néhány régi mumusnak számító küldetést nagyon könnyűnek találtam. De volt olyan, amelyik most is nehéz. Főleg úgy, hogy teljesen elszoktam az ilyen játékoktól.