Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Akciókamerák
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- TCL LCD és LED TV-k
- Az első hardvertalálka az idei évben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peppo
őstag
Annyival sajnos nem olcsóbbak. Kb. 20% volt az árkülönbség, cserébe az orosz tankon két ágyú van (amelyek egyenként is erősebbek), és a páncélzat is jobb. Egyszerűen lemosták a szövetségeseket. Főleg akkor jött ki a különbség, mikor még kevesebb tank volt a pályán. Nagy tömegben, mikor már 20-30 tank lő egyszerre egyet, ez nem volt annyira vészes, de azért ott is számított.
Én is megszenvedtem pár küldetéssel. Leginkább azokkal, amelyekben nem lehetett bázist építeni. Emlékszem, levettem a sebességet a leglassabbra, és úgy mikróztam néha 4-5 külön csoportban az egységeimet, hogy ne nyírja ki a felét az első szembejövő lángszórós.
Tényleg nem volt könnyű. Aztán később, nem kevés lan parti és netes RTS után végigtoltam megin, és néhány régi mumusnak számító küldetést nagyon könnyűnek találtam. De volt olyan, amelyik most is nehéz. Főleg úgy, hogy teljesen elszoktam az ilyen játékoktól.Multira amúgy szerintem az OpenRa (legalábbis még most) jobb, mint a Remastered, mert ott balanszoltak is rendesen a készítők, ill. használhatóvá tették az összes egységet. Pl. van értelme gyalogságot csinálni.
A Remastered viszont visszahozza azt az igazi régi stílust, amely mai szemmel már idejétmúlt, de mi azért nagyon szerettük.
Számomra egyértelműen a nosztalgiában van a legnagyobb értéke, és ezen a téren jól is teljesít.(#30) shotika Ha jól emlékszem, GDI oldalon ellenséges egységeknek számítottak a magyar civilek. Megjelent a célkereszt, ha rájuk vittem az egeret. A készítők megelőlegezték nekünk, hogy a NOD mellé állnánk. Lehet, nem alaptalanul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó PDP Riffmaster Wireless Guitar Controller PS5, PC
- Acer Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Nintendo Switch utazó, puha, kemény tokok gyári, Mario, Splatoon, Hori, Spigen
- P1 Gen4i 16" 4K UHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P16s Gen4 16" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX PRO 500 BlackWell 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4343
- Új Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tényleg nem volt könnyű. Aztán később, nem kevés lan parti és netes RTS után végigtoltam megin, és néhány régi mumusnak számító küldetést nagyon könnyűnek találtam. De volt olyan, amelyik most is nehéz. Főleg úgy, hogy teljesen elszoktam az ilyen játékoktól.