Hirdetés
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
szerintem okkal nem tettek bele olyan ujitasokat, mint a rally point. ok maguk nyilatkoztak, hogy szeretnek a leheto legjobban megorizni a regi jatekot. ez sikerult is nekik. ha akkor megoldhato volt, adott jatek mechanikakkal a legnehezebb fokozat is, akkor most is csinalhato lesz. egy kicsit tobbet kell az egysegeket menedzselni, de szerintem ez tok jo.
engem csak a baromi nagy aoe zavar, arra nem emlekeztem, hogy ilyen lett volna. minden raketam kepes kiirtani a komplett seregemet, ha akar egy ellenseges mob is besetal az egysegeim koze.
100+ kuldetes van, en szerintem azt letolom legnehezebb szinten es eleg is lesz egy idore. elnezve, hogy most tartok az atomeromuves orosz kuldetesnel es egesz idaig jatszottam, szerintem el leszek vele egy darabig.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest