- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doviziozo
aktív tag
válasz
NuCLEARScoRp #179 üzenetére
Beírtam a novideot és nem megy.
[Szerkesztve] -
Bass
addikt
Játék közben egyszer csak kiakad a game úgy
hogy kissé összeugrik a kép ,kimerevedik és egész apró módon hullámzik
csak a reset segít már próbáltam pár drivert.Más minden megy''álltalában'' -
Toness
őstag
Na, megvan a colin5 teljes verziója, kipróbáltam. Ehez képest a demo az egy kalap sz@r volt. Már akkor úgy döntöttem, hogy ez lesz az a játék amit soha nem fogok megnézni. De rohadt jó, nem gondoltam, hogy ilyen szép lesz és az irányítást is kijavítják benne.
[Szerkesztve] -
maflame
aktív tag
És tiszta Win install volt vagy csak ráhúztad a régire?
Nekem az a gondom vele, hogy ha szembesüt a nap beszaggat elég rendesen.
Más játékkal (D3,HL2,FC,RBR) nincs semmi baj de eléggé bosszant, hogy nem tudom ezzel miafene van. Lehet, hogy mivel a mostani elött Ati kártyám volt, csak kéne új win? -
vtechun
veterán
néztem az isohunt-on (csak mint érdeklődő), és láttam 2 gigás és 4 gigás változatban is, mi a különbség a 2 között? mennyivel töb a 4 gigás mint a másik?
-
V_Zoli
aktív tag
Végre nem akad...
egy neew Windows és a 4.12-es ATI Catalyst megoldotta a problemát
(1024x768 6xaa 8xaf)
[Szerkesztve] -
FunkyRay
csendes tag
Lepróbáltam az újjoncot,nekem valahogy nem jött be úgy mint az elözö részek.A hang hanyag és ramaty egyszerre.ez van.
-
LLKobe
veterán
válasz
Szilardian #188 üzenetére
Challenges/multiplay / 2 players/ split screen
[Szerkesztve] -
Viktor77
titán
válasz
Szilardian #188 üzenetére
A 2-ben biztos van.
-
Szilardian
csendes tag
Hello! A Colin McRae Rally 2005-ben van osztott képernyős mód? Ha nincs, légyszi írjátok le melyikben van! Előre is kösz.
-
Zsu_
senior tag
Ott valami más gond lesz...
Nálam szaggat egy nagyon picit, dehát nekem egy radeon 9200SE vga-m van. Tehát azzal érthető a dolog. -
V_Zoli
aktív tag
Már kezd tele lenni a hócipőm ezzel a Gammel mert szaggat...az adataimnál lévő konfiggal (ami sztem azért nem olyan rossz)
-
V_Zoli
aktív tag
válasz
NuCLEARScoRp #172 üzenetére
A CAR SETUP Bug-ra tényleg jó amit belinkeltél...
Az 1.1-es Patch-el mit lehet elérni? -
V_Zoli
aktív tag
Help!
Valaki pls mondja meg hogy miért nem megy nekem...mindig kidob és kiírja hogy ''protection error''...
Miért csinálja ezt? -
Zsu_
senior tag
A Renault Clio hangja nagyon idegesítő szerintem...
FONTOS!
Valaki innen a phról küldött nekem egy mailt, hogy segítsek neki Colinnal kapcsolatban! Kérném az illetőt, hogy küldje újra a mailt, mert véletlen letöröltem mielőtt válaszoltam volna -
SzlobiG
félisten
Már sikerült talánom egy jó kis cuccot hozá remélem jó lesz.
MOD: Sikerült.
[Szerkesztve] -
zdarai
tag
válasz
NuCLEARScoRp #172 üzenetére
nekem ez a link nem műxik. nem tudot feldobni valahova a fájlt? thx
szerk: MSN?
[Szerkesztve] -
NuCLEARScoRp
csendes tag
Megoldás a CAR SETUP Bug-ra:
http://www.gameburnworld.com/dl/dl.php?file=ColinMcRaeRally2005CrashFixEng.rar
Letöltés után másold be a játék DATA\STRINGS könyvtárába!! -
NuCLEARScoRp
csendes tag
CHEAT!!
http://dl.gamecopyworld.com/?d=2004&f=CM2005_OPTIONS!zip
Az oldalon klikk MIRROR2-re!!
Másoljátok be az elmentett fájlt a játék SG könyvtárába. A játék újrainditásakor már minden autó és pálya feloldva
: -
ronayl
csendes tag
válasz
Doviziozo #164 üzenetére
Jó a 147, csak a hangja nem lett valami Alfás! (bár egy Alfa hangját nem is lehet utánozni úgy szól...) Főleg aszfalton jó, szebben be lehet engedni bizonyos kanyarokba mint 1-2 4 kerekest. Szerintem a legjobb 2 kerekes, bár a Renault-ot nem próbáltam, de az nem is szimpi....
-
NuCLEARScoRp
csendes tag
Ha nincs kedved végigjátszani a játékot vagy csak kiváncsi vagy az aotókra és a pályákra
csináld a következőt:
Nyisd meg Hexadecimális formában a SG könyvtárban lévő OPTIONS fájlt,és az első sorát módosítsd a következők szerint:
eredeti sor: 07 00 00 00 64 64 64 02 00 00 00 00 00 00 00 00
írd át így: 07 00 00 00 64 64 64 02 00 00 00 00 FF 00 00 00
A lényeg a két F betűn van a többi nem érdekes!!
Mentés és kész! -
Doviziozo
aktív tag
Milyen benne az alfa 147? Én már csak ezért is vártam a játékot.
-
sharker
aktív tag
Na
De most jó is
De a hanggal mi lehet???
[Szerkesztve] -
sharker
aktív tag
Nekem van egy qrva nagy kérdésem
Miért olyan halk minden???
Főleg a motorzaj halk
Amugy nagyon részletgazdag
Ha megfigyeltétek ha fékezünk akkor izzik a féktárcsa
Nagyon komoly -
ronayl
csendes tag
Rúgj alá egy BMW-nek, vagy egy VFTS-nek 5-nél keresztbevevered ha kell!
Én Momo feedback-kel nyomom a cmr 2005-öt és nekem az tetszik, hogy végre nem arról szól a feedback, hogy csak nehezebb tekerni a kormányt. Pont az benne jó hogy minél gyorsabban megyek annál könnyebb a kormány. Egyébként van benne hiba nem mondom , hogy nincs. Csak jobb mint az RBR. Szimulációban viszont szerintem az LFS az egyik legjobb! De, hát a Terep 2 überel mindent..... -
gerlaip
addikt
Sajnos ez az össezs Colinnak a hibájam, hogy kis sebességnél nem viselkedik normálisan a kocsi. 5Km/h-nál keresztbe lehet állítani, meg a CMR2-ben kis sebességnél kanyarogva látszott, hogy megvan az ára annak, hogy nagy sebességnél ''élethűre'' próbálták csinálni az irányítást.
(Majd az Invictus megmutatja legújabb remekművében, milyen az igazi szimuláció.)
Amúgy Colin azért inkább szórakozni jó, mint valós szimulációt átélni. Én legalábbis jól elszórakozom vele és szeretem. -
ronayl
csendes tag
Az RBR azért is gagyi, mert próbáld meg a hajtű kanyart 15!!!!!!! km/h- val bevenni gáz nélkül.Tolja az orrát! Hát melyik kocsi nem kanyarodik be? Egy lánctalpast is gyorsabban lehet befordítani!Aki azt mondja, hogy valósághű azért mert nehéz, az nem sok autót vezetett még életében!!
Ahoy
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- Suzuki topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest