Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
- Felfedte a Xeon 600 sorozat sötét titkait az Intel
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Előkészíti a vörös szőnyeget a neurális leképezéshez a shader modell 6.9
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Don.Corleone
aktív tag
Azt kell mondjam ezek a technikai hibák is elég jól át lettek mentve a játékba. 60%-on volt a váltóm verseny előtt orosz nagydíjon, majd 3-4 körön keresztül a verseny közepén elment a 7. fokozat így az egyenesekben rengeteget veszítettem pont a boxkiállás előtt, majd egyszer csak vissza jött.
Bár a valóságban van egy véleményem ezekről a hülye szabályokról, de ad egy fűszert a játéknak is hogy számolgatni kell, szabadedzésekre régi komponenseket majd futamra mehet a állapot. Irányítás nekem pazar, és a látvány is ott van a szeren.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár a valóságban van egy véleményem ezekről a hülye szabályokról, de ad egy fűszert a játéknak is hogy számolgatni kell, szabadedzésekre régi komponenseket majd futamra mehet a állapot. Irányítás nekem pazar, és a látvány is ott van a szeren.