Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Windows 11-hez nyúl az AYANEO értékorientált almárkája
- Apple asztali gépek
- Dolby Vision DIY
- VR topik
- Gaming notebook topik
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Akkor végül is úgy vitted végig a szezont, hogy alig játszottál vele.
mindegy, végül is mindenki úgy játszik vele ahogy kedve tartja. Én pl. teljes szabadedzéssel, 3 etapos időmérővel és 50% versenytávval szoktam játszani amikor időm engedi és persze a kezdeti lelkesedés idővel kicsit alább is hagy, így nálam ez az okozója annak, hogy én talán a 2014-et kivéve mindegyikkel játszva egy szezont sem toltam még végig, pedig nagy vehemenciával volt olyan karrier amit az elején ha jól rémlik 8 szezonosra állítottam be 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mindegy, végül is mindenki úgy játszik vele ahogy kedve tartja. Én pl. teljes szabadedzéssel, 3 etapos időmérővel és 50% versenytávval szoktam játszani amikor időm engedi és persze a kezdeti lelkesedés idővel kicsit alább is hagy, így nálam ez az okozója annak, hogy én talán a 2014-et kivéve mindegyikkel játszva egy szezont sem toltam még végig, pedig nagy vehemenciával volt olyan karrier amit az elején ha jól rémlik 8 szezonosra állítottam be