Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
Tegnap én is befizettem az éves adót Codies-éknak

Első benyomásaim: ugyan csak TT-t próbáltam 2 pályán, de nagyon kicsi a tapadás mértéke. 2016-os valós kvali időket elnézve is 2-4mp-el lassabb köröket lehet megfutni. (pl. 2014-es Austin pole idő 1.36.0 volt, idén lesz vagy 1:33, és ezt lehetetlen megközelíteni is) Az előző játékhoz nagyon hasonló az irányítás és a fizika, annyi különbséget vettem észre hogy gyors kanyarokban is megúszik már az autó és gyors irányváltásokban bebicskázik. Lassú kanyarokból való kigyorsítás ugyanolyan mint eddig, annyi különbséggel hogy most már semleges állapotban, kanyarcsúcsponton is bármikor keresztbe állhat az autó. Azt gondolom hogy ezek irreális dolgok.
Pozitívum viszont hogy sokkal érzékenyebb a játék vágásnál, egyből elveszi a kört. Pl. Austin első szektorban lehet ezt nagyon jól megtapasztalni.
Egyelőre ennyi, kb. 2 órát tudtam vele foglalkozni tegnap, komolyabban majd a hétvégén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Tesla topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Túraautó topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Napelem
- További aktív témák...
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Samsung Galaxy S25 12/256GB Navy Blue (Gari: 2029.04.10)
- POWERCOLOR RX 9070 XT 16GB GDDR6 RED DEVIL - Új, 2 év gari - Eladó!
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 OC Eladó!
- BIZTOSÍTÁSSAL iPad Pro 13 M4 Ezüst + Apple Pencil Pro
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest