- Milyen alaplapot vegyek?
- Halasztja a gyártás felfuttatását a legújabb QLC-s V-NAND dizájnjánál a Samsung
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
Köszönöm a válaszokat, akkor nálam tuti minimumon van
ja, most már rémlik , hogy hol van, csak ott mindent kikapcsoltam, hogy élethű legyen .... hát sikerült ...
-
sith7
félisten
Aki billentyűvel játszik, árulja el nekem, hogyan lehet úgy kanyarodni, hogy ne pördüljek meg minden 2. kanyarban ?
A demo - ban nem volt ilyen gond, de elkezdtem egy karier - t, és nem igazán tudom még az időmérőt sem teljesíteni, oké, hogy a 3 leggyengébb csapat közül az egyikben ülök, de a demo - ban , ugyanezekkel a beállításokkal, ugyanilyen nehézségen Williams - sel nem volt gond az első hely, itt meg kapok vagy 5 mp - et
Úgy megyek, mintha hímes tojást vinnék, de ez így nem kifizetődő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen légkondit a lakásba?
- Revolut
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- EAFC 26
- Autós topik
- Halasztja a gyártás felfuttatását a legújabb QLC-s V-NAND dizájnjánál a Samsung
- További aktív témák...
- Kolink Satellite
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 655 G9 - Ryzen 5 PRO 5675U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- EVGA Supernova P850 Platinum 850W Tápegység eladó! Még 7+ év garancia!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest