Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #713 üzenetére
OK, köszi szépen, alapnak akkor valamit belövök majd, pénteken este multiparti?
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #709 üzenetére
hátsó nagyobb volt mint az első? Ez fura, de lehet, csak nekem.
TTben nyomod az 1:40-et? Setup jöhet priviben, meg a csúszka állása
-
Steady74
addikt
válasz
werszomjas #708 üzenetére
2010 alatt nekem a vsync be volt kapcsolva, 60 fps stabil, ennyi elég hozzá, de kell is sztem. Minőség nekem nem tesz annyit, ezt már kifejtettem néha, monzai célegyenesben qrvára nem számít nekem, hogy vannak-e nézők, meg vakuznak-e, meg hogy lobog-e a zászló, stb, ezeket úgy sem látom 350nél.
Fraps alatt is ugyanannyi maradt az fps felvétel alatt, szóval 60 tuti kell.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #703 üzenetére
Hát ezek jó hírek tényleg!! Csak kérdés: 4/6 vagy 6/4 volt a szárny?
Fékerő elosztásra akkor nagyon kell figyelni, ezek szerint totál más beállítások kellenek majd ide.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #631 üzenetére
Á, tudod, már a véremben van
Komolyra fordítva: f@sz kivan azzal, ha gratulálni akarok mindenkinek, vagy csak egy baromra felhívni a figyelmet, akkor mind a 10 másik embernek külön kell írni live-ba... ezzel csinálhatnának valamit.
A Magic Griplevel Editor v2.0 már tesztelés alatt
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #627 üzenetére
És egy dolog még jó lenne. Éles eszű Pepi (
) komámnak jutott eszébe, hogy jó lenne valami egyszerűbb, gyorsabb belső cheat felület, amit mindenki láthat, alá GRID
-
Steady74
addikt
F@sza, várom már! Kérdés, hogy a multiban mennyire lesz fair-ként kezelve majd a safety car...
Spirit: Nem Te vagy a béna, ilyen a játék. Monza tipikus példa, míg élőben a célegyenes utáni sikán féktávja 100 m, a játékban 150+ a kellő táv. Ez van, reméljük jobb lesz most, 1 hét múlva kiderül.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #446 üzenetére
igen, ezt jó lenne tudni. pénteken játszottam spa-ban multit, és érdekes, de szélárnyékban is ugyanannyit ment a szekér, mint anélkül, ráadásul nem is volt az, hogy hamarabb elértem a végsebességet (380). Kicsit frusztrált voltam, de nem sokáig
-
Steady74
addikt
Jövő hét péntekig már csak 11 nap!!
-
Steady74
addikt
válasz
paramparya #440 üzenetére
sztem simán elírták. De adja Isten, hogy tévedjek.
-
Steady74
addikt
válasz
werszomjas #415 üzenetére
Normál felbontásra felesleges még egyet betenni sztem. Jómagam azon a véleményen vagyok, hogy ha éppen a monzai célegyenesben repesztek 360-nal, nem azt nézem, hogy milyen szép a palánk pl... persze azért egy minimum játszhatósági szint kell
-
Steady74
addikt
Nem biztos... ha kiszámolod a nyers lemez árát+a doboz anyagktg-ét a szállítás+a munkabérek és egyéb sz@rságok költségét, lehet, hogy 200 Ft-os különbség jönne ki, vagy mittudomén 500. Most, hogy 2-2,5 euróval legyen olcsóbb, marketing szemszögből egyáltalán nem előnyös.
-
Steady74
addikt
maradt egy csomó szabim még, a cég, ahol dolgozom nem preferálja a november-decemberi szabadságot, mert akkor majd' egy féléves kibocsátásunk van, szóval elég nagy a hajtás akkor...
Pénteki nap lesz ráadásul, szóval a családdal lesz egy hosszú hétvégém, kicsi játékkal megfűszerezve. Várom már, kicsit ráuntam már a 2010-re, nincs szeró, nincsenek emberek, akikkel tudnék játszani, a bitek ellen nem szeretek versenyezni ( karrier), TTben nem nagyon tudok javítani, meg kedvem sincs ebben a melegben, inkább strandolok meg sörözök
-
Steady74
addikt
Várom már, hogy kijöjjön, azt hiszem a 2010 azonnal uninstall lesz... tegnap este 10 körül egyetlen egy szeró sem volt, utána volt vagy 3, de be sem léptem...
-
Steady74
addikt
Tetszik, tetszik nagyon, kíváncsi leszek, hogy a mostani beállításokat lehet-e átvinni egy az egyben.
-
Steady74
addikt
válasz
Unbaised-Ben #28 üzenetére
3.ként jelentkezem potenciális játékosnak.
-
Steady74
addikt
Remélem sok hibát és idegesítő dolgot kijavítanak benne, de szerintem senki ne gondolja, hogy tökéletes lesz.
Az első rész így is szerintem minden F1-et szerető PCs játékosnak okozott kellemes órákat hibái ellenére is, és úgy gondolom, hogy a 2011-is ilyen lesz. Kíváncsi leszek, hogy a 2010-es online szerók milyen számban esnek majd vissza a megjelenés után, illetve, hogy a régi játékból pl az autóbeállítások átmenthetőek lesznek-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- Kuponkunyeráló
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Környezetvédelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- DELL T40 EMC Szerver
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest