- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HP notebook topic
- Fujifilm X
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2622 üzenetére
Á, most ültem le még csak a gép elé, a kisebbik lányom egész nap szarul volt, hányt, lázas volt...
Most éppen fejben rakom össze a tökéletes kört, ehhez igazítom a csúszkát, és olyan fél óra múlva kb meg is lesz az az idő
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2619 üzenetére
Így már megvan! Lassan már tényleg egy szótár kella a PH és a GFWL kódokhoz
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2612 üzenetére
segitsetek... az kicsoda
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2608 üzenetére
Ó, hogy száradjon le a lábad!
Csinálod nekem itt az esti programot... most mehetek a jobb időért
Grat az idődhöz, azt hiszem finomhangolnom kell a csúszkán
-
Steady74
addikt
Hát én nagyon a 2010-zel sem pörögtem, csak az istennek nem tudtam azokat az időket autózni mint Motion-ék. TT-ben a PB-im legalább 3-4 mp-vel el voltak maradva, most közelebb vagyok hozzájuk, valahogy a fizika, vezethetőség jobban tetszik, jobban fekszik. Persze lehet, hogy a lebutított vezérlés miatt van, de legalább jól érzem magam vezetés közben
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2596 üzenetére
koszonom szepen
szemely szerint ez a gamma nekem jobban fekszik mint a 2010
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
Egyszerű... a korábban már vagy ezerszer belinkelt oldalon megnézed mit futott Motion vagy Vixen, akkor látod az időd. Ha hozzájuk képest 3-5 mp-en belül vagy, akkor az jó.
Vagy megnézed a leader boardot, és ott elemzed ki a helyezésed annak függvényében hány embernek van ideje. Az első 10%-ban lenni jó eredmény.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2547 üzenetére
Teljesen igazad van
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2544 üzenetére
Karajev: Az 1:20-at nem tudom, az 1:25-nél meg minden segítség bekapcsolva.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2475 üzenetére
Köszönöm szépen
Találtam egy anytime-anywhere-anybody kapcsolót a csúszkán, jól működik
D
-
Steady74
addikt
A mai nap néhány verseny részlete
-
Steady74
addikt
sokszor random valasztanak ki embereket es hivnak meg jatszani az on line levok kozul, ezeket sose foadom el.
a spoerszeruseg mindig ketoldalu. te lehet ugy erzed egy elozes ok volt, a masik
meg uy gondolja h leszoritottad.pl.polonic: ha kell durvan tudom osztani a kulfoldi p@rasgotkat
eleg bo a szokincsem
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2346 üzenetére
koszonom uram!
tegnap tenyleg jol ment, a lekorozottek sem akadalyoztak, kenyelmes futamok voltak.
Csaba: boccs igy utolag a sok s@ggbe koccert, de annyira maskepp fekezunk, hogy parszor.elatalaltalak, ne haragudj.
Makkai: uj ebben a sz@r multi reszben, hogy nem csak a host inditja a sessiont hanem ha sokan jelzik h kesz vannak, elindul a szero, emiatt nem tudtatok jonni. koreaban pedig 13-14en indultunk, es nem voltak barmok.meg szandekos torok, tenyleg jo c
volt. -
Steady74
addikt
válasz
polonic #2340 üzenetére
arra is figyelj tovabba, hogy a hatso egyenesben van egy bal tores a buszmegallo elott. azt nyitott hatso szarnnyal nem tudod bevenni amig.nincs kello rutinod, meer kiforgatja aza autot.
szabtam: az optimalizalasrol annyit, h cf-et a jatek annyira hasznalja ki mint en a vaniliascukrot marhalabszarporkolt fozesekor.. 6990-nel kapok 40-45 fps-t...
-
Steady74
addikt
Végre sikerült egy jót játszanom, kár, hogy nem tudtunk összejönni, a létszám pedig megvolt (8+). A töltési idő a peccs hatására valóban drasztikusan csökkent nálam - 3 tippet kapok már csak az eddigi 10 helyett- , illetve a live se fagyott ki, nem állítottam semmit pedig a tűzfalon, kíváncsi voltam, megy-e. És ment
Nürburgring:
Hungaroring:
Korea start:
És a finis:
Utóbbi győzelem azért volt édes, mert az első körben kiforgattak, kilöktek, nekiszorítottak a panánknak, és 3 kör alatt bedaráltam a mezőnyt, 4 autót előzve meg körönként kb
-
Steady74
addikt
válasz
[CS]Blade2 #2307 üzenetére
hat ennek orukok
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2292 üzenetére
értem. a multis állandó connectoin failded hibára kíváncsi leszek, hogy megszűnt-e
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2275 üzenetére
köszönjük emese.legalább azt a sok egyéb hibát remélem javították...
-
Steady74
addikt
válasz
polonic #2266 üzenetére
puszinyuszi
Mivel nem tudtunk játszani, nyomtam egy kis TT-t Koreában. Igaz, hogy a PB-met nem sikerült felvenni, de egy hangyafasznyival rosszabb időt felvettem.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2246 üzenetére
akkor legalább ketten vagyunk, nekem is csordulasig van mar a péló. de azért a kerses.meg.mindig.kerdes: hogy a banatba teszteltek ki?????????
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2224 üzenetére
Értem. Tehát akkor a mai esti pályák: Melb, Monaco, Spanyol és Valencia
Imola tényleg fantasztikus volt, nagyszerű pálya, a francia annyira nem jött be, bár érdekes volt az utolsó szektor.
-
Steady74
addikt
Az ausztál pálya viszonylag egyszerű, könnyen tanulható, nincsenek nehéz féktvávok, szóval sikerélmény szerzéshez szerintem is tökéletes. Nürburgring egy fantasztikus pálya szerintem, kicsit nehezebb, mint Melburne. Azért is kedvelem, mert a GRID-ben fantasztikus versenyeket futottunk itt Pepi (
) barátommal, és most is nagy élvezet menni raja.
Valencia más tészta, nagyon közel vannak a palánkok, és több olyan kanyar van, aminek a bejárati ívét is elég nehéz eltalálni, különösen ilyen sz@r a célegyenesre ráfordító. Könnyű hibázni, de hihetetlen élmény előzni itt.Az egyik legnehezebb pálya nekem Korea, próbáld ki, várom a visszajelzésed. 1:28 közepét futok most ott, kb 2-4 tized van még bennem, több sztem nem.
Gyorsan megjegyzem, hogy sok pályán nem mentem, így Kína, Kuala Kunkor, India, Suzuka, egyelőre kimaradtak...
-
Steady74
addikt
válasz
MC HOBO #2215 üzenetére
Azon már túl vagyunk... 2010 ben a megszokott pályákon a dobogóért harcoltam általában, sokszor a győzelemért is. Ha viszont megjelent Vixen, tudtam, hogy legjobb esetben második lehetek. Szar az élet, de ez van, megpróbálok gyorsabb lenni, és úgy érzem, hogy most csökkent a szakadék, már nem 3-4, hanem csak 1-2 mp-cel gyorsabb. majd az F1 2014-ben partiban leszek vele
-
Steady74
addikt
válasz
MC HOBO #2207 üzenetére
Nem volt annyira gáz valencia, már amikor tudtunk menni
. Három momentum tetszett nekem, elvileg megvan videón: A SC stádium után, a hídra felmenet gyorsított ki Vixen, de úgy elk@rta a féktávot, hogy kiesett a bukótérbe
Polonic előzése, meg a Te előzésed volt még számomra emlékezetes, sajnos többet nem tudtunk menni. Polonicra külön kell figyelni, másképp fékez, de ez már rutin, 2010-ben, pont itt tanultam meg -
Steady74
addikt
Elnézést mindenkitől, de elegem lett, hogy csak 1 versenyt lehet futni a g@ci live miatt.. állandóan kivágott a végét, sajnálom.
Az a rohadt peccs jöhetne már...
-
Steady74
addikt
gyertek gammázni
Jim: keresd meg guru barátunkat, olvass feljebb 3-4 hsz-szel
-
Steady74
addikt
Jim, ne keseredj el, egy éve én is itt tartottam időben... 2010-ben 4-5 mp-cel voltam lassabb helyenként Vixenéktől. Egyetlen pályán voltam közel hozzájuk, Korea, itt kb 1 mp-cel voltak gyorsabbak. Igaz, abban a pályában benne volt közel ezer köröm, szóval gyakorlás, gyakorlás és gyakorlás.
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #2185 üzenetére
a péntek szinte biztosra vehető, sztem a szombat is. addig begyakorlok néhány ázsiai pályát, h ott is tudjak menni. india, suzuka.
-
Steady74
addikt
válasz
MC HOBO #2142 üzenetére
Gigalaggal eddig 3X találkoztam, 2X 2010-ben, egyszer itt, hát tényleg kib@szás, mondjuk a hungaroring középső szektorában...
Ha én vagyok a szeró, jelzésre nagyon szívesen kib@szom az ember, illetve ha a magyarok közül bárki szavaz bárkire, azonnal nyomom én is a kick-et. Ha esetleg marad az ember, GRID-ben volt rá példa, hogy vadászat kezdődött ezekre az emberekre: kiszorítás, leszorítás, palánkhoz nyomás, stb. Kicsit más hangulatú versenyzés volt, túra autóval más volt, de itt is lehet egyszer kipróbálom
-
Steady74
addikt
Sziasztok,
HOBO: Szerintem kifejezetten élvezetes idegenek ellen menni, még akkor is, ha esetleg lökdösnek. Ehhez kell némi rutin is meg szerencse is, hogy elkerüld őket, de ez csak az első kanyarra igaz általában. Ott kell figyelni és inkább lemaradni, és onnantól általában sima a menet. Így magam részéről akkor ragaszkodom a zárt, meghívásos szeróhoz, ha tényleg, legalább 6an vagyunk.
Na, most már Motion kolléga is beazonosítva! Nem látom a bal kezét, biztosan a csúszkát babrálja
Hoffer: Sajnos ez benne van a pakliban, hogy hozzáérsz a másikhoz, sokszor nem lehet látni hol a másik, nézelődni előzés közben meg hát finoman szólva is lehetetlen. Ilyenkor a fair játék szabálya szerint, ha nagy volt a kocc, mert aki előzött elbaltázta, vissza szoktuk engedni a másikat. Van, hogy észre sem veszem a leszorítást, koccantás, úgyhogy ebből nagy ügyet nem kell csinálni, de érzésre illik visszaadni a helyet, ez tény. Használj pedig véleményem szerint manuális váltót, 10 métereket nyersz féktávon!
-
Steady74
addikt
válasz
jozsi252 #2126 üzenetére
5X voltam össz-vissz: márciusban, először, sz@rrá fogtam magam, utána nyáron 2X, ebből egyik alkalommal pontyot fogtam csak, illetve egyszer még, akkor totál égés, meg szeptemberben, akkor egy 4-es amúr 1 compóval. Meg a mai totál betli, de legalább a kiscsajjal tök jól elbeszélgettünk, sétáltunk, etettük a kacsákat, szóval levezetésnek jó volt. Egy peca lesz még az idén: Pepi barátommal (
) megyünk majd pergetni novemberben valahová.
Motion: ha fizetős is lesz, nekem kell !!!!
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #2122 üzenetére
Motiont meg Vixent és Tomit kérdezd, hogy a csúszkának van-e ilyen opciója
Amúgy ez tényleg szopás, mert elvileg egy futam végére ha felteszed a lágy gumit, akkor pl a 2010-ben bekapcsolt szimekkel gyönyörű szép köröket lehetett futni. Itt meg nekem az jön le abból, amit elmondtok, hogy ahhoz, hogy a végén gyors legyél, a táv felét majdnem a legszegényebb keverékkel (persze kis túlzással) megtenned. Jól értem
-
Steady74
addikt
fess, józsi: hát, igen, kicsi a világ
a mai peca egy amolyan évadzáró peca volt, félig egyedül, félig a nagyobbik lányommal, aki imád a természetben lenni.
A horgászat forma 1-ét gondoltam mára, rakós botos keszegezés, pontyozás, dunakeszin a bányatavon. Csilliárd értékű etetőanyag, szúnyog, minden sz@r ami kell. Korábban volt, hogy rengeteg keszeget, volt hogy pár pontyot fogtam, ma megúsztam 1 kapással, semmit több. Kislányom meg fogott 5 snecit, szóval súlyra, darabra megvert
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #2114 üzenetére
Örülök, hogy segíthettem
Mi van veled mostanában? Alig látlak live-on... lehet nagyon ellentétesen mozgunk
No de két hét múlva szabin vagyok, kisebbik lány bölcsődébe szokik, ami annyit jelent, hogy készenlétben kell lennem itthon, és rohanni ha gáz van (gyalog 2 perc), azaz non-stop F1 lesz -
Steady74
addikt
Szia Jim!,
Hát igen, a régi szép időkben is voltak szoros meccsek, de hát lacsettivel tényleg más az a sikán
Amúgy meg gyere nyugodtan, lesz ellenfél ne aggódj!
jozsi252: voltam a boxban, de gondolom láttad a videót, hogy van benne egy vágás, ugyanis 15 percnél hosszabb videót nem lehet feltölteni. 20%-os versenytől van 1 kötelező boxkiállás, kivéve, ha van időmérő futam, és a versenyre a megváltozott időjárás miatt teljesen más gumival kell rajtolni.
Motion: dobtam pedig game invite-ot, offline mutatott a live, gondoltam molyolsz valamivel. Kár, h nem voltál, sokan jöttünk össze, igaz csak 1 futamra.
Rolly: Köszi. Azért nem olyan gáz a TT-s jellegű verseny, így is még Vixen is tudott hibázni a célegyenes ráfordítónál. A kezdőknek, illetve a kevésbé gyakorlottaknak meg meghozza az önbizalmat sztem.
Volt egy érdekes momentuma a futamnak, amiatt is vágtam meg a videót. Mikor Vixennel elléptünk, beálltunk arra, hogy bevárjuk a mezőnyt. Látványos gumimelegítéses manőverekbe kezdtünk, mire Karille teljes gőzzel áthajtott rajtunk és meg sem áltt 1 perces előnyig
Mi meg vártuk a mezőnyt, vártuk, de nem nagyon jött senki, vagy 2 kör után toltuk neki, viszont Karillánál gondolom menet közben leesett, és emiatt volt az az érdekes befutó
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
Jim, gyere báz
-
Steady74
addikt
válasz
polonic #1975 üzenetére
Rolly mellett szeretném elmondani, hogy kevés annyira gyors, kiegyensúlyozott és fair versenyzőt ismerek, mint ő. Grid-ben talán több, mint 2 éve találkoztunk, és egyetlen pályán sem tudtam befogni. F1 2010-ben is ez volt a helyzet.
Annyira van sztem ítélőképessége, hogy meg tudja mondani ki az aki szabályosan gyors, és ki az aki csal, vagy a bugokat kihasználva gyorsabb mint ő.
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #1959 üzenetére
hát igen, itt-is-ott is fontos a szimuláció
és sokszor ők teljes szimulációval mennek
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #1951 üzenetére
fél egy az ok, ha a live is jó lesz, akkor addig én is minimum maradok. Család, gyerekek miatt fél tíznél hamarabb nem biztos, hogy tudok jönni, de igyekszem
Steady74 HUN a live azonosítóm.
-
Steady74
addikt
válasz
polonic #1937 üzenetére
én meg hetente 2 alkalommal játszom általában, kizárólag multit, karrierre sose volt és sose lesz időm. Nincs akkora rutinom, hogy minden pályát ismerjek, minden kanyar előtti féktávot tudjak... szóval nekem ez jelenti a kikapcsolódást, a szórakást, és nem az, hogy rettegek attól, hogy a qrva életbe, a 3. körben mehetek kereket cserélni....
Hobo, megbeszéltük
-
Steady74
addikt
válasz
polonic #1931 üzenetére
jogos amit mondasz, de én hangsúlyozom, hogy a játék élményre helyezem a hangsúlyt. Ha már majd mindenki tud arra figyelni, hogy a gumit 2 kör alatt ne koptassa szarrá, hogy menet közben játsszon a keverék dúsításával, szegényítésével, akkor majd ráérünk full sim-es versenyeket nyomatni.
Jim: örülök Neked!
-
Steady74
addikt
válasz
polonic #1925 üzenetére
hát a valósághoz szerintem semmi köze még a bekapcsolt sim-mel sem. Ha multiban a törés be van kapcsolva, akkor tuti fix, hogy legalább 2X megyek boxba szárnyar cserélni, és nem azért mert béna vagyok, hanem azért mert mások azok. A játék élménye nálam így max, ha "igazi" élményre vágyok, nyomok egy GP futamot.
De persze szívesen látunk így is, legfeljebb egyszer egyszer bekapcsolom a szimeket. de csak nagyon néha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- sziku69: Szólánc.
- Napelem
- Netfone
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestbuy játékok
- Filmvilág
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest