Új hozzászólás Aktív témák
-
salaxx
tag
válasz
Rolly Dy07 #1559 üzenetére
Na most, hogy nem kell idebent megszakadni (remelem csak en olvasom ezt a forumot
) megneztem par külföldi forumot. Nem egyedi a problemam (öröm, hogy nem a geppel szar vmi, banat, hogy azert megsem tudok normalisan jatszani)
A problema az ottani okosok szerint, ami logikam szerint magyarazna is ezt a csak "1 idö mulva jön az akadas", hogy a replay file idövel tul meghizik. (bar nem ertem ezen az alt+enter miert segit)
2 megoladasi alternativat irtak ott:
- replay filet read-onlyra tenni.....ezzel gondolom elbukom a replayt (esetleg vszinü a flashbackeket is?!?)
- windows guru tema: szimbolikus linkeles hasznalataval a replay file-t fizikailag egy masik vinyora irod...ezaltal nem a azon a vinyon törtenik a nagy file kezelese, amelyikröl a jatek fut es ezzel elvileg elkerülhetö az altalam irt problemahat nemtom...varok tovabbi ötleteket ha leteznek...ezeket majd hazaerve kiprobalom
-
salaxx
tag
Hi mindenki!
Bocs de epp meloban vagyok es nincs idöm elolvasi az összes eddig hozzaszolast lehet, hogy mar volt:
A gepem Q9550 @3 GHz, 4GB DDR3, ATI 4870 (csak 512 MB!) + Win 7 64 bit + legujabb catalyst.1680x1050-ben nyomom az elsimitast meg ki is kapcsolatm hatha....szoval a problemam, hogy a jatek tökeletesen szaggatasmentesen megy kb 3-4 körig es utana brutal szaggatasba kezd (mind maga a kep folytonossaga + a reakciok az iranyitasra). Mintha "elfaradna" ennyi kör alatt a gepem. Tudtok vmi ismert okat ennek a jelensegnek...vagyis meginkabb megoldas erdekelne.
Olvastam 1 megoldasfelet vhol, hogy nyomjak ALT+Entert mikor ebbe belekezd...valoban segit, megszünik a szaggatas, ujra folyamatos a game, de ugyanugy elkezd 3-4 kör utan megint szaggatni...ez azert nem megoldas.Legyszi akinek van vmi ötlete segitsen
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest