- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Amazon Kindle
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
Egy patch után, úgy tűnik, a codies abbahagyja a játék támogatását. Felteszem a patch-et, eltűnik a pocsolya, de kitalálnak valami hotfixet, amivel visszajön a pocsolya, de az fps szám jóval alacsonyabb lesz tőle. Ezzel vajon miért nem akarnak kezdeni valamit?
Tudom, azt írtam régebben, hogy inkább a 2011-gyel foglalkozzanak, de azért az ilyen nem várt bakikkal igazán illő lenne. -
polonic
félisten
Na újból adok esélyt enne a játéknak. De csak multiban.
Milyen versenyeket játszotok, milyen módokban, mikor és kik szoktak lenni? -
-
polonic
félisten
válasz
--Lorant-- #4348 üzenetére
Nincs mit. De legközelebb, ne fogóval kelljen kihúzni belőled, hogy mit csináltál. Ha már először beteszed a fényképeket, hamarabb meglettél volna.
Az online rankokra gondolsz?
-
polonic
félisten
Installáld újra a játékot. Driverekből a legfrissebb legyen fennt.
-
polonic
félisten
válasz
--Lorant-- #4328 üzenetére
Mivel indítod a játékot? Parancsikonnal az asztalon vagy közvetlenül valamelyik exe fájllal?
-
polonic
félisten
válasz
--Lorant-- #4316 üzenetére
Magának a live kliensnek a frissítését akarja letölteni. És ez nem megy valahogy.
Frissítsd a windows update-n keresztül vagy uninstalláld a klienst és tedd föl innen a legújabbat.
És egyébként a 3074-es udp port nyitva van a tűzfalon? -
polonic
félisten
válasz
--Lorant-- #4303 üzenetére
A képek nem nagyíhtatóak, így semmi sem látszik belőlük. El nem tudom olvasni mit ír ki.
Mit csináltál, írd már le, lépésről lépésre, a regisztrációtól kezdve. -
polonic
félisten
válasz
--Lorant-- #4299 üzenetére
De mi az istent csinálsz már, komolyan.
Hogy nem lehet egy mindennél egyszerűbb regisztrálást megcsinálni?
Megkérdeztük, hogy eddig mit csináltál? Azt sem tudtad leírni.
A leírások alapján sem megy, mert azt nem hiszem el?
Egyébként ezek nélkül is menni kéne. Xbox.com, csatlakozás, utána díjmentes csatlakozás. Ez végigvezet szájbarágosan. Ha így sem megy, akkor az elég megdöbbentő.
Miért nem tudod leírni mit csináltál?
Ebből most mi honnan tudjuk? "de minden egyes belépéskor ugyan az a kérdés és ugyan az a folyamat.szal nem enged fel." -
polonic
félisten
válasz
--Lorant-- #4276 üzenetére
Nem tudom hogy nem lehet megcsinálni. A videó alapján sem megy? Mert akkor. . .
Ha azt írod azt sem tudod mit csináltál, akkor hogy vársz segítséget. -
polonic
félisten
válasz
--Lorant-- #4270 üzenetére
Érdekes, mindenkinek normálisan megy a live.
Egyáltalán mit csinálsz? Milyen hibát ír ki pontosan? Uninstalláld a játékot, a games for windows live-ot. Aztán töröld le az összes maradványát. Utána installáld újra ezeket. -
polonic
félisten
válasz
drevin_71 #4120 üzenetére
Na ebből nekem nem sikerült egyelőre kibogarászni, hogy mi a hiba.
A hibánál nekem is egy log fájlra hivatkozott a patch telepítésénél. Én belenéztem és az jóval rövidebb volt, azt írta, hogy nem találta a játékot, közben fel volt telepítve, működött is rendesen. Valami regisztrációs bejegyzés tűnhetett el nekem, bár nem tudom hogyan, semmit nem csináltam. Aztán én újrainstalláltam a játékot, és utána felment a patch.
Bár ezzel, amit leírtam, úgy tűnik, nem segítettem neked, mert a reinstall neked nem használt, azt hittem ugyanaz a gond, mint nálam volt. -
polonic
félisten
-
polonic
félisten
válasz
"Infinity" #3827 üzenetére
Be lett ígérve egy következő patch is?
-
polonic
félisten
válasz
"Infinity" #3823 üzenetére
Hagyják a francba már ezt a játékot, sok idő kell ahhoz, hogy ezt jóra megcsinálják utólag. Inkább azt az energiát fordítsák az 2011 fejlesztésébe. Ha a régivel foglalkoznának, akkor csak elvennék az erőforrásokat, aztán az is ilyen vacak lenne.
A következő jobb lesz biztos. Ettől az egy játéktól eltekintve nem csalódtam még a codies-ban, nem lehet mindig kiváló játékokat készíteni. -
polonic
félisten
-
polonic
félisten
válasz
Dantenero72 #3716 üzenetére
Milyen jogon háborodsz fel egy olyan dologért, amit loptál?
Inkább maradj csöndbe.
Attól függetlenül, hogy tényleg vacak a játék. -
polonic
félisten
-
polonic
félisten
-
polonic
félisten
válasz
werszomjas #3529 üzenetére
Ez egy elég jó kormány. Ez a GT5 "hivatalos" kormánya, középen a jel is ezt mutatja. Viszont pillangófülek nincsenek rajta, hanem kisebb gombok vannak a kormány hátulján. Próbáld ki, hogy ez neked mennyire jó, bár szerintem könnyen megszokható.
-
polonic
félisten
válasz
[CS]Blade2 #3524 üzenetére
Nem engedi el az egész mezőnyt. Javítottak rajta. Nekem 2 autót engedett el, aztán kiengedtek, 6 mp volt összesen így. Alonso elé engedtek vissza, Alonso meg is állt a boxban.
-
polonic
félisten
MEGJELENT A PATCH!
A gfwl le is tölti, amint elindítjátok a játékot. -
polonic
félisten
válasz
[CS]Blade2 #3317 üzenetére
Már leírtuk, hogy honnan értesülsz a patch-ről. Be is linkeltük nem is egyszer. Azt is belinkeltük, amikor új infok voltak róla. Legutóbb írták, hogy mikor jelenhet meg a patch.
-
polonic
félisten
Újabb whql driver az nvidia-tól. Ph főoldalon is kinnt van a hír. F1 2020-hez teljesítményjavulást ígérnek. Igaz dx11 módban, az van oda írva. Ami még nincs is engedélyezve a játékban.
-
polonic
félisten
válasz
ALONSO11 #3174 üzenetére
A fejlesztést szinte minden versenyen kapsz, már a másodiktól, ha jól emlékszem. Az edzéseken kell egy bizonyos időn belül menni. Látni fogod majd, ott lesznek abban a menüben, ahol ki tudsz menni a pályára. Meg a mérnők is bemondja.
Nem tudom mikor kell riválist választani, én Magyarországon tartok, még nem kellett nekem.
Én nem nézem kívülről az autót, nem tudom. Nem hinném.
-
polonic
félisten
Írtok erről a replay kilövéséről. Ezzel kb mennyit lehet nyerni?
Hogy is kell ezt csinálni? Írásvédetté kell tenni a fájlt? És akkor mi van, ha nekem már megvan az a 2 gigás replay fájl. Ha most teszem írásvédetté, akkor hatásos lesz a művelet? -
polonic
félisten
Az F1 2010 dx9-es program, ha feltételek addottak, akkor használ dx11-es effekteket. A dirt2-nél is így van.
Egy program, ha full dx11-es, akkor pl xp-n el sem indulna, mivel ott nincs dx11, csak vistán és win7-en. Az ilyen programok még nem most jönnek, sokan használnak még xp-t. A just cause 2 és az hiszem, a sotrmrise full dx10-es játékok. -
polonic
félisten
A beígért infok a patch-ről.
-
polonic
félisten
válasz
Rolly Dy07 #3038 üzenetére
Jah, az durva, amikor a mérnök ordít a rádióba.
-
polonic
félisten
válasz
HaZsolt #2983 üzenetére
Te tudod, hogy megéri-e.
Én azt mondom, nekem nem érte meg. Nem is inkább így érteném, mindjárt kifejtem.
Itt nem maga a játák hangulata miatt ment el a kedvem az egésztől, hanem a bugosságától. Írtó idegesítő dolgok vannak benne. Ha kijön a patch, és tényleg kijavítanak minden ismert hibát, akkor nagyon is jó. Ekkor viszont azt lehet mondani, hogy megéri megvenni. -
polonic
félisten
válasz
SpongyaBob #2966 üzenetére
Semmi
-
polonic
félisten
Ez a játék. . . Csal. Karrierben Kanadában tartok, ott professional AI ellen időmérőn több mint 2 másodperccel jobb vagyok. És nem is a "nyomom ki az autó szemét", dinamikusan megyek. Erre eljön a verseny, itt meg egy másodperccel gyorsabbak nálam. Ugyanúgy lágy keveréken vagyok én is, mint a többiek. Szerintem ezekre az AI autóira nem hat az üzemanyagszimuláció. Ez rohadt idegesítő, hogy versenyen nem lehet mit kezdeni velük.
-
polonic
félisten
Miért TT-ben mentek? Ott mintha sínen menne az autó. Nincs gumiszimuláció és üzemanyagszimuláció sem.
-
polonic
félisten
válasz
infectedmann #2911 üzenetére
Inkább csináljanak meg normálisan mindent a patch-ben és tartson tovább, hogy ne kelljen a későbbiekben megint egy patch-et kiadni.
-
polonic
félisten
válasz
infectedmann #2909 üzenetére
A linkeket rakd be normálisan, így ki kell másolgatni.
Ez egy bug, hogy egyes autók nem mennek ki a boxba. De nem mindig fordul elő. -
polonic
félisten
válasz
pcguru1 #2805 üzenetére
Nem, nem találtunk.
Hányszor leírtam már ezzel kapcsolatban hol érdeklődj. Most be is linkelem, hogy ne kelljen megkeresni a guglival. Itt nézegesd.
Ha meg lesz patch, akkor úgyis beírja ide is valaki, meg a játékokkal foglalkozó oldalakon is hírben lesz. . . -
polonic
félisten
válasz
Metal213 #2795 üzenetére
Pedig a doboz hátoldalán is rá van írva figyelj olda. A kézikönyv hátulján, ahol van a kód, ott is ott van, közvetlenül a kód alatt. Azért ezt nem észrevenni.
Konkrétan az, hogy nem elérhető minden országban. Aztán az is, hogy nézd meg, az országodban támogatott-e a live, mielőtt beírod a kódot. A mielőtt szó ráadásul alá is van húzva.
-
polonic
félisten
G27-tel kipróbáltam tegnap ps3-on a játékot. Nagyon jó volt kormánnyal menni. Rá is éreztem a végére, minden segítség ki volt kapcsolva. Kéne nekem is itthonra.
-
polonic
félisten
válasz
spiercell #2639 üzenetére
Novemberben indul a live hazánkban, utána szerintem tudsz vele játszani.
A dobozoson fel van tüntetve 2 vagy 3 helyen rajta van, hogy a live nem elérhető minden országban, nézd meg ezen és ezen az oldalon. De ha digitálisan vetted, akkor gondolom ott is felhívják erre a figyelmet. -
polonic
félisten
Ezt tudom, írták itt régebben. De az meg olyan furcsa, törés nélkül játszani.
Pfuu basszus mégegyszer én nem játszom végig az 56 kört azon a hulladék kínai pályán. A patchig biztos, hogy nem játszom karriert. Mondjuk abban is kételkedem, hogy mit csinálnak ezzel a defekttel. Annyira drasztikusan megváltoztatják vajon, hogy mondjuk 10 versenyenként lesz egy defekt? -
polonic
félisten
Hihetetlenül felidegesített a játék. 5 percig azon gondolkodtam, hogy széttörjem-e a lemezt vagy sem. Ekkora fost, komolyan. . .
Megyek Kínában 100 %-os versenyen, kemény keveréken, defekt, volt flashback, mondom ne szórakozz már, visszatekertem, nincs defekt, ok. 3. helyről kijövök, felteszik a lágyat, a boxból kivezető körön defekt, nincs flasbackem már. Vissza boxba, újabb lágy. Így a két boxkiállással visszaesem 12. helyre. A verseny végére csak visszaküzdöm magam a 6. helyre, 54. kör (56 körös a verseny), átérek a célvonalon, defekt. Mire elérek a boxhoz, 13. helyre esem vissza. A jó retkes. . . . . . . Megint ideges lettem, mire ezt leírtam.
Nem fogok már játszani ezzel a szarral.Ja az meg a ráadás, hogy lágy keveréken időmérőn második lettem, erre keményet tesz fel a versenyre.
-
polonic
félisten
Van egy hiba a játékban az időjárással kapcsolatban. Időmérőn q1-be száraz pálya volt, aztán q2-re megérkezett az eső, szakadt rendesen. Aztán q3-ra meg teljesen fel volt száradva a pálya. Erre is figyelhettek volna.
-
polonic
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Automata kávégépek
- Amazon Kindle
- Motoros topic
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Macbook White 13" unibody
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest